Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Sunday, 2 October 2011

Kelakar : Jutawan Segera Ditahan Polis

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK
- gambar hiasan

WELLINGTON - Seorang lelaki New Zealand yang melarikan diri dari negara itu selepas bank tersilap memasukkan wang sebanyak NZ$10 juta (RM24 juta) ke dalam akaunnya, dua tahun lalu, berjaya ditahan di Hong Kong, semalam.

Polis Hong Kong berkata, lelaki berketurunan Cina dikenali sebagai Hui Gao itu ditahan semasa cuba memasuki negara itu dari China selepas Interpol mengeluarkan waran tangkap atas dakwaan mencuri NZ$6.78 juta (RM16.5 juta) daripada syarikat Westpac Banking pada April 2009.

Westpac secara tidak sengaja memberikan Hui wang itu semasa sedang meluluskan permintaan pinjamannya bernilai NZ$100,000 (RM240,000), menurut dokumen mahkamah. Sinar Harian


Sedikit Ulasan Adminkongsi :  
Haha..macam2 sekarang ni berlaku. ada jugak kes bank tidak sengaja memasukkan duit ke dalam akaun. yelah..dapat duit kan. sape yang tak suka. bukannya sikit..juta2 tu. admin pun nak..hehe (^_^)

Hui Gao tu bukan main lagi lari dari polis..tapi terkantoi jugak kan. mana taknya..siap polis interpol lagi yang cari. memang kena tangkap lah. macam kes besar lak ni..padahal kes ciput jer :P0 comments:

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..