Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 5 November 2011

Belajar Ujian Berkomputer JPJ & Ujian Rabun Warna Di Rumah Anda

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi satu lagi software yang berguna untuk korang semua. Software Ujian Berkomputer JPJ & Ujian Rabun Warna. dengan adanya software ni bagi sesiapa yang berhajat untuk mengambil ujian berkomputer & ujian rabun warna tu elok mencuba software ni dulu.

Sistem ujian dalam software ni sama jer dengan yang ada kat pusat memandu tu. admin sendiri dah download. memang menyeronokkan. lepas ni korang tak perlu tunggu masa ujian baru nak cuba ujian berkomputer ini. sekarang korang boleh uji sendiri tahap ujian anda bila2 masa dirumah sendiri.

Tak tahu lah siapa yang baik hati sangat ni berkongsi dan macam mana dia dapat. sekurang2nya software ni dapat membantu kita kan. software ni lebih kurang jer seperti gambar diatas. cuma berbeza sikit jer..maaf admin tak sempat cari gambar yang sama.

Sesiapa yang bakal menduduki menduduki ujian ini atau berhajat untuk menduduki elok cuba download dulu. nah link...admin kongsikan..


0 comments:

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..