Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Sunday, 20 November 2011

Kaspersky Internet Security 2012 With Keyfiles

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin sekali lagi nak berkongsi antivirus dengan korang. kali ini admin kongsikan Kaspersky Internet Security 2012 With Keyfiles. semasa tengah godek2 internet tadi admin terjumpa akan antivirus ini bersama2 dengan keyfiles dia.

Ini bermakna bila korang ikut tutorial yang diberikan dan memasukkan key. antivirus korang bukan lagi trial yang hanya bertahan 30 hari itu..tetapi dengan full version. korang dapat update tanpa diblock. kepada yang berminat boleh lah cuba ikut tutorial yang diberikan :

CARA UNTUK AKTIFKAN KASPERSKY INTERNET SECURITY 2012

Sesiapa yang berminat sila lah mencuba..semoga berjaya. admin hanya kongsikan. apa2 feedback sila utarakan disini. 

Nota : abaikan yang tak elok yer..yang mana elok ambil. yang mana tak elok pandai2 lah elakkan (^_^) 

Sumber : kavkisfile.com 

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


2 comments:

Bizstudent said...[Reply to comment]

Pergh!, ni betul2 jadi ke?

Admin dah try?

Entri terbaru :- Live Streaming Malaysia Vs Indonesia Final Sukan SEA 2011|Stadium Gelora Bung Karno

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

belum lagi sebab admin guna AVG. tapi kalau tgk daripada respon kat sumber memang menjadi.nak tahu cuba lah ikut tuto yang disediakan (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..