Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Wednesday, 12 October 2011

Plants vs Zombies Full Version Crack

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK
Salam semua. admin nak kongsi satu lagi game dengan korang semua. Plants vs Zombies Full Version Crack. game plants vs zombies ni memang syok main. admin pernah main..memang santai lah. dapat release tension tu. korang pun patut cuba.

Game ni berkisahkan plant melawan zombie daripada masuk ke dalam rumah. plant akan menggunakan pelbagai jenis tumbuhan dan menyusun strategi supaya zombie tidak dapat masuk ke dalam rumah dan memakan otak tuan rumah.

Game ini bertambah menarik apabila level anda bertambah. ditambahkan dengan pelbagai jenis tumbuhan dan cara untuk membunuh zombie. bilangan dan jenis zombie juga makin bertambah. memang sangat menyeronokkan.

Korang patut cuba main. nah link..




13 comments:

BiQa HatmiN said...[Reply to comment]

game ni memang best...sy dah main..tapi tak habis g..haha...cik admin jom kongsi contest sy :) kalau sudi jengah2 lah yer

Nik Dell Purple said...[Reply to comment]

Game nie mmg best... sye maen dh habis... dh smapi bumbung n dh jmper robot yang bersar 2... fist maen ase tcabar, lme2 maen aser mcm dh taw stragy die mcm ner... gardien pon byk dh ngn bunge2... snok sgt2.. :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

biqa hatnim - memang best sgt2 game ni..huhu. ok 6t admin tlg promote contest kamu yer

nik dell purple - admin pun maen smpi kat bmbg tu jgk..smpi ctu jer...x lps2...ekeke

Nik Dell Purple said...[Reply to comment]

klo smpi bumbung 2 an... admin dapat kalah kan ngn robot besar... die akan nyayikan dkt admin lagu zombie, hee.. so sweet sgt2, hee... dh mng 2, kne ulang balik jer.. laen ckit lah.. ckit jer laennyer... tpi sronok sgt2 klo maen 2... nice *_*

mysara said...[Reply to comment]

dh maen game ni..mmg best giler2..ntah bape level dah maen tp xbosan pon..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

nik - haha..yeke..x igt sgt dah..lme dh xmen..pape pun game ni mmg best lh..huhu..terbaik gtu..

mysara - huhu..mmg x bosan lgsg game ni kan

Aina said...[Reply to comment]

kenapa saya dpt trial jer, dh lama nk mein game nie tp tak pernah habis ~_~

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Aina trial?. admin buat jadi jer full version. dah ikut ke "instructions" tu?
install > copy "plantsVsZombies" dlam folder crack > paste dalam folder game

local disk(c)> program files > PopCap Games > Plants vs. Zombies > save and replaces

done..full version (^_^)

Aina said...[Reply to comment]

jap2 nak try, cara tuh x pernah plak saya buat sbelum nie dlm mna2 tutorial, *_^

Aina said...[Reply to comment]

yes, akhirnya tak boleh jugak! huhu saya nak paste dlm folder games tak boleh pun, *_*

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Aina aik..pelik btl lah..admin buat jadi jer..takkan mse nak paste "plantsVsZombies" tu tak keluar "copy and replaces". takpe..6t admin buat tuto dia. crack cara mudah mmg cmni...huhu

maslihah rifen said...[Reply to comment]

crack nak dpat kt mane?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@maslihah rifen maaf..link dah kena delete. admin akan perbetulkan balik..

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..