Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Thursday, 23 August 2012

Microsoft PhotoDraw 2000 V2 FULL

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software photo editor dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Microsoft PhotoDraw 2000 V2 FULL. selain daripada photoshop, software ini juga boleh digunakan untuk edit gambar. banyak juga "fungsi" yang dapat dilakukan sebenarnya. admin nak cerita panjang2 pun tak berapa tahu jugak sebab admin tak berapa "minat" dalam edit mengedit gambar ni..huhu.

Sesiapa yang biasa menggunakan software ini tahu akan "kehebatan"nya. berminat nak cuba?. nah link..admin kongsikan. untuk cara install, sila rujuk tutorial yang admin sediakan


Cara Install :
(1) download dan extract sehingga habis. buka folder yang telah di-extract tadi dan klik untuk mula install. kemudian klik Unzip dan tunggu sehingga popup "unzipped successfully" keluar. klik ok

(2) tunggu seketika dan "ruangan" seperti dibawah akan keluar. tulis nama yang korang kehendaki. ruangan lain tak isi pun takpe. kemudian next dan klik "install now"

(3) tunggu proses install sehingga selesai. bila dah selesai, buka software yang telah di install tadi dan lihat hasilnya. semoga berjaya (^_^)

Semoga korang berjaya install seperti yang admin ajar yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. jika ada sebarang komen, cadangan ataupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah ke duniakongsi.ney

Read more »

Wednesday, 22 August 2012

WinRAR 4.20 With Patch

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software WinRAR 4.20 With Patch plak. kegunaan utama software ini adalah untuk menukar fail dalam bentuk "rar" kepada bentuk folder biasa dan sebaliknya. software ini amat penting kerana kebanyakan fail daripada internet adalah dalam bentuk "rar".

Untuk menghalang korang daripada dibelenggu masalah "trial version", admin kongsikan sekali patch untuk "register" sofware ini. admin sendiri telah cuba patch ini tadi dan ia sememangnya "work". kepada yang berminat, elok korang download sekarang. nah link admin kongsikan.

SOFTWARE

PATCH

Cara Install :
(1) download mana2 version software WinRAR yang sesuai dengan komputer atau lappy korang. jangan lupa untuk download PATCH jugak. kemudian install software winrar tadi sehingga habis.

(2) bila dah siap install. extract PATCH tadi kepada folder biasa dan klik untuk mula proses "register". kemudian masukkan nama yang korang nak dan klik "generate". klik pada perkataan "ok" jika keluar popup seperti dibawah.

 (3) kemudian cari lokasi folder software yang korang install tadi. kebiasaan yer ada dalam computer > local disk (c) > program files > WinRAR . bila dah jumpa (rujuk gambar dibawah), klik SAVE. buka application WinRAR untuk lihat hasilnya
 

 Semoga korang berjaya buat yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan boleh diutarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah admin hargai sangat2 sekian (^_^)

Read more »

Tuesday, 21 August 2012

The Expendables 2 (2012) TS

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Mr. Church reunites the Expendables for what should be an easy paycheck, but when one of their men is murdered on the job, their quest for revenge puts them deep in enemy territory and up against an unexpected threat

The Expendables 2 (2012) TS Single Link

The Expendables 2 (2012) TS Part 1
The Expendables 2 (2012) TS Part 2

Sumber : teamhanna

Nota : 
Single Link : Download dan extract@winrar, terus dapat tengok
Part 1, & 2 : Download semua part dan extract@winrar part 1 jer. extract@winrar akan auto join semua part. selamat menonton (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih


Read more »

Monday, 20 August 2012

Internet Download Manager 6.11 Build 8 With Patch

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Internet Download Manager 6.11 Build 8 With Patch. kepada yang belum tahu, kegunaan software ini adalah untuk mempercepatkan lagi proses download korang.

Berminat nak cuba?. nah link..admin kongsikan. admin pun akan ajar korang cara nak install yer. install dan register sekali gus. mudah jer. ikut jer seperti step yang admin ajar tu (^_^)


Cara Install :
(1) download dan extract sehingga habis. kemudian buka folder tadi dan klik pada "idman611" untuk mula install. install sehingga habis

(2) bila dah siap install. klik pada "Patch" untuk proses register. kemudian klik pada perkataan "patch" dan cari lokasi IDM yang kita install tadi. kebiasaanya ada dalam local disk(c).

(3) bila dah jumpa lokasi IDM, klik open dan masukkan nama korang. nama palsu pun takpe. cam admin buat tu..huhu. klik ok dan jika tiada sebarang masalah, perkataan "successfully patch!" akan muncul. makna yer proses pendaftaran IDM korang dah berjaya.

(4) buka short-cut IDM pada desktop ataupun dalam button search dan mula guna. klik pada help > about dan lihat pendaftaran atas "nama" korang.


Nota : mungkin korang perlu "disable" sementara antivirus sebelum dapat guna "patch" ini. patch ini bukan virus sebenar yer. antivirus yang salah faham. kalau tak percaya..bila korang dah siap patch. enable balik antivirus dan cuba scan.

Tips Tambahan : untuk "melajukan" lagi proses download, korang boleh ejas pada "options". klik pada options > connection dan buat seperti gambar dibawah. tukar Connection Type/Speed kepada Lan 10Mbs
Semoga korang berjaya buat yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah

Read more »

Sunday, 19 August 2012

EDISI KHAS : Selamat Hari Raya Kepada Semua

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK
gambar : google images

Salam semua. SELAMAT HARI RAYA. mohon maaf andai ada salah silap yer. masih belum terlambat kan?..huhu. sibuk sangat hari ini. baru ada kesempatan nak update blog sikit. suasana raya?. lebih kurang sama dengan orang lain. hias rumah, buat BBQ sikit malam raya. agak meriah..seronok bersama ahli keluarga. pagi pergi takbir dan solat hari raya. lepastu kunjung mengunjung ke rumah sanak saudara.

Esok mungkin masa admin beraya dirumah kawan plak. rindu sangat kat kawan2 lama. dah lama tak jumpa. lagipun dah ramai yang dah kahwin. suasana "raya" bersama kawan2 dah tak sama macam dulu. kalau dulu takde lah segan sangat nak bergurau senda. tapi sekarang dah tak boleh sangat. maklumlah, dorang dah ada suami.dah ada isteri. admin jugak yang masih tak kahwin2 sampai sekarang. yelah..admin tak ensem, mana ada yang nak pandang pun.huhu (^_^)

Gambar raya?. takde yang admin dapat kongsikan. admin ni jenis yang "kurang" suka ambil gambar..huhu. nak ambil gambar camne..kalau orang lain ada enset mahal2..admin ada yang murah2 jer. orang lain ada "TAB", admin ada netbook BURUK jer. memang tak dapat ambil gambar lah jawab yer..haha. lagipun, admin tak kongsikan maklumat sebenar admin dalam blog ni. bukan apa, hanya untuk keselamatan.harap korang faham2 lah yer.

Pengalaman raya?. haha..dah memang macam tradisi. tiap2 tahun admin duk sakit perut jer. mungkin "terlalu" banyak sangat makan kuih raya kot. yang tak tahan yer, hari ini dah 5 kali admin duk "buang" jer. macam2 dah yang "keluar". sekarang pun perut masih rasa tidak selesa. tapi takpe, ketidakselesaan itu tidak akan mempengaruhi mood nak beraya. insyaallah..esok ok lah tu.amin (^_^)

Setakat ini jelah admin dapat kongsikan cerita "raya" dengan korang semua. mungkin raya esok, lusa dan seterusnya ada "pengalaman" yang lebih menarik. siapa tahu kan?. korang pun boleh kongsikan pengalaman raya disini. kalau sudi kongsikan, cuma paste link entry pada ruangan komen. admin akan singgah baca cerita "raya" korang..insyaallah. sekali lagi admin ucapakan SELAMAT HARI RAYA dan MOHON SERIBU KEMAAFAN andai ada salah silap sepanjang admin menulis blog. sekian..

gambar : google images


Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih


Read more »

Friday, 17 August 2012

Adobe Illustrator CS3 Portable (RE-POST)

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan Adobe Illustrator CS3 Portable. admin pernah kongsikan software ini sebenarnya. tetapi ada maklum balas yang mengatakan bahawa download dari ziddu ada sedikit masalah. kadang-kadang tidak stabil dan download mudah terputus separuh jalan.

Sebenarnya download dari ziddu tu bukan admin yang upload. admin hanya kongsikan link download. jadi, untuk mengatasi masalah itu, admin telah upload software ini balik ke dalam "hosting" lain. mediafire dah suspend account admin. x upload dah kat mediafire lagi.

Kepada yang berminat atau memang tengah tercari2 software ini. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan. saiz fail pun kecil jer..hanya 82.4MB


Oleh kerana software ini dalam bentuk portable. korang tak perlu lagi susah2 nak install. korang cuma perlu download, extract dan terus dapat guna. mudah bukan?..huhu. untuk memudahkan lagi. admin akan ajar cara2 nak extract dan guna


Arahan :
(1) download dan extract sehingga habis. kemudian buka folder yang telah kita extract tadi dan klik pada perkataan "Adobe Illustrator CS3" untuk mula guna

(2) tunggu "Adobe Illustrator CS3" loading seketika. tempoh loading mungkin bergantung kepada "prestasi" komputer korang. mungkin lambat..mungkin cepat.


Semoga software ini berguna kepada korang yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan atau permintaan boleh utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah. admin hargai sangat2 (^_^)

Read more »

Thursday, 16 August 2012

Ranch Rush 2 Collector's Edition (Portable)

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game menarik dengan korang. kali ini admin akan kongsikan game Ranch Rush 2 Collector's Edition (Portable). admin pernah kongsikan game ini sebenarnya. tetapi ada sedikit masalah yang timbul dimana ramai kawan2 yang tidak dapat download game ini dek Rapidshare dan "masalah" yang terbaru ialah Rapidshare telah "remove" link tersebut.

Jadi, atas permintaan kawan2, admin "re-post" kembali game ini dan admin sendiri telah upload ke mediafire. mediafire "sedikit" memudahkan kerana "mesra" dengan semua browser search engine. yang lagi menarik, game ini adalah dalam bentuk portable. dimana korang tak perlu lagi susah2 nak install, masukkan patch atau "hack" bagai tu. korang cuma perlu download, extract dan terus dapat main. mudah bukan?..huhu (^_^)

Berminat nak cuba main?. nah link..admin kongsikan..


Arahan :
(1) download dan extract sehingga habis. buka folder yang telah di extract tadi. kemudian klik pada perkataan "RanchRush2" untuk mula main.

(2) tukar nama "adminkongsi" kepada nama korang yer. admin cuba main dulu game tu tadi. tak sempat nak buang nama. terus upload..huhu. have fun!! (^_^)

Semoga korang suka dengan game ini yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah

Read more »

Wednesday, 15 August 2012

Ho..Ho..Ho..Balik Kampung..Hati Girang

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. sudah agak lama admin tak menulis entry, berkongsi maklumat dan pendapat dengan korang. rindu sangat2 rasa yer..huhu. mungkin sebab agak lama tidak "menulis" admin agak kekok dalam membuat entry ini. bulan Ramadan kian sampai ke penghujung yer dan bulan Syawal semakin tiba. ini bermakna kita akan menyambut hari raya tidak lama lagi.

Bila dah makin hampir dengan bulan Syawal, semua umat islam walau dimana sahaja akan mengambil kesempatan ini untuk pulang ke kampung. admin pun sebenar yer dah berada dikampung sekarang..huhu. walaupun tidak terlalu jauh berada di "perantauan" bahang balik kampung itu tetap terasa. rindu dengan gelak tawa adik beradik. teringat akan kemeriahan hari raya..

Yelah..siapa tidak rindu akan tempat asal usul kan. mana kita boleh lupa tempat bermain masa kecil. admin sekarang bekerja sebagai pembantu makmal di sebuah sekolah di kemaman. atas sebab itu lah, admin agak kurang online sejak dua menjak ni. walaupun tidak terlalu sibuk, tetapi "kemudahan" internet itu terhad..huhu. almaklum lah..sekolah baru. masih banyak kekurangan yer.

Pada kesempatan ini, admin ingin berpesan kepada kawan2 yang ingin atau sedang balik kampung tu supaya lebih berhati-hati. yelah, dalam kesibukan dan keghairahan untuk balik kampung tu mungkin kita alpa seketika. ingat lah, walaupun sekali kita alpa, kemungkinan bencana itu akan terjadi. biar lambat..asal selamat. rancang perjalanan korang semua yer.

Apa2 pun, admin ingin ucapkan selamat balik kampung kepada semua. jaga diri, jaga keselamatan keluarga, dan elakkan dari drive terlalu laju. semoga semuanya selamat sampai dan kembali. admin sentiasa doakan keselamatan kawan2 semua. admin pun agak letih sebenar yer. baru petang tadi sampai kat kampung. sebab tu menaip pun "kurang bersemangat" jer (^_^)

Sebelum admin akhiri "luahan" hati kali ini, mari sama2 kita mendengar lagu BALIK KAMPUNG nyanyian allahyarham SUDIRMAN.


Setakat itu sahaja untuk kali ini, semoga kita akan bertemu lagi dalam entry akan datang. assalamualaikum..

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih


Read more »

Tuesday, 14 August 2012

EPISODE TERBAIK DALAM RUNNING MAN

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK
Hello readers and peminat korean sekalian...

RUNNING MAN!!Variety show dari Korea ni telah berjaya menambat hati ramai peminat untuk menontonnya dek kerana konsep dan jalan ceritanya amat berlainan dengan variety show yang ada di dunia ni.Ditambah pulak dengan mcnya yang amat cool dan juga kelakar telah berjaya membuatkan para penonton setianya tidak henti-henti gelak.

So,kalau korang tengah makan nasi ke,cikedis ke masa tengah tengok citer ni,pleasela stop makan.Tak pasal-pasal tersembur depan lap top tu kang.

Bagi sayalah kan,kesemua episode dalam running man ni sangat best,sebab setiap episode,games dia pasti berbeza.Tapi,dalam banyak-banyak episode tu,bagi saya ada beberapa episode yang tersangatla best.Maksudnya,ulang bapa kali episode tu pun still akan gelak jugak.

EPISODE 27
GUEST:MAX CHANGMIN & U-KNOW YUNHO (DBSK)



Inilah episode yang paling saya suka.Mungkin sebab pertamanya adalah guestnya sendiri adalah DBSK.Then,teringat balik macam mana diorang berdua ni kena kejar sendiri oleh COMMANDER JONG KOOK(masa changmin),tapi still boleh bolos.Lagi satu,bila Changmin dah out dari games tu.Bermakna hanya tinggal Yunho je yang kena cari  1 lagi Running Ball yang tertinggal.Walaupun dia kena kejar olehBEST CHASING COUPLE(COMMANDER JONG KOOK & ACE JI HYO),tetapi akhirnya dia still berjaya dapatkan running ball yang terakhir tu.

The nest game bila dorang kena drawing.Yunho punya drawing la paling tak boleh blah.Ce tengok rhinoceros dia tu.Dah macam ulat rhinoceros pun ada.

Ni time dorang kena reka choreography.

EP 38 & EP 91
NO GUEST(YOOMES BOND)


Tak de siapa pun yang menjangka bahawa si jae suk akan jadi betrayal dalam episode ni.Memang pandaila dia jadi spy.Even Commander pun tak boleh detect yang sebenarnya hari tu Jae Suk tu rupa-rupanya spy.After 1 year berlalu,ep 91 ni pulak sequel dari ep 38.Actually,this time lagila mencabar.Sebab,dorang kena kurung and then kena cari password untuk keluar dari sel sendiri.

EP 40
NICKHUN & TAECYEON( 2PM)

Killer smile from Nickhun ..Er,Taecyeon??
Kalau ep 27 tadi dinobatkan sebagai episode yang paling best bagi saya,this one is the 2nd one.This time,Nickhun & Taecyeon kena kejar kesemua Running Man.Tapi,mana je RM pergi,kejap je kena tangkap.Ye,sebab apa lagi kalau bukan ketangkasan dan kelajuan dorang.2PM kan a.k.a BEAST IDOL.Even,Commander pun cuak dengan dorang.

EP 51
KIM MIN JUNG & NICKHUN



This time dorang buat penggambaran dekat Thailand.Setelah duit yang dorang menang pada ep 50 tu hilang,dorang ni kena cari siapakah dalang sebenarnya yang mencuri duit tu.Tapi,tak de siapa sangka yang Commander punya hal.Tapi,since Nickhun dan juga Min Jung dah detect yang Commander punya hal,apa lagi..aksi kejar mengejar pun bermulala.Akhirnya,Nickhun dan Min Jung menang juga.Once again,Commander tewas di tangan Nickhun.

EP 74
NO GUEST(SUPERPOWER SPECIAL)


This time adalah the 2nd battle of the most powerful.Yang 1st tu masa episode 42.Tapi,2nd battle ni lain sikit dengan yang 1st sebab kali ni dorang ada superpower special punya.

KIM JONG KOOK-Sixth Sense
SONG JI HYO-Mind Controller
YOO JAE SUK-Space Controller
JI SUK JIN-Phoenix
LEE KWANG SO-Death Note
GARY-Duplicator.
HAHA-TimeController

Unexpected lagi sekali yang Gary menang untuk the 2nd battle ni and sebab dia wish nak pergi Europe,dia pun dapatla pergi travelled ke sana sebab dia pemenangnya.Hebat Gary ni.

EP 79
KIM JE DONG & YOON DO HYUN


Bertemakan Sherlock Holmes,kesemua RM dan juga guest kena cari THE MYSTIC SAPPHIRE,BLUE WATER.Tapi tak de siapa pulak yang menyangka dalam episode kali ni ianya adalah battle 8:1Maksudnya,salah seorang tu kena halang kesemua RM daripada dapat mencari THE MYSTIC SAPPHIRE.Ce teka,sapa yang jadi spy tu?Actually,tak de sapa pun sangka yang dia adalah  JI SUK JIN!!Walaupun Suk Jin dah buat persediaan rapi untuk tewaskan kesemua RM,tapi akhirnya dia tetap tewas pada BEST CHASING COUPLE(COMMANDE JONG KOOK & ACE JI YO)

Setakat ini sajalah ulasan saya.Walau apapun,kesemua episode RM is really DAEBAK!! 


Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih


Read more »

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..