Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 29 October 2011

Tips Berguna Untuk Pikat Lelaki

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK
-gambar dari Mr Google

Salam semua. admin nak berkongsi lagi tips berguna untuk korang. kali ini admin kongsikan tips untuk pikat lelaki. sebenarnya kebanyakkan lelaki terpikat pada seseorang wanita itu adalah berdasarkan faktor diri wanita tersebut. antaranya faktor penampilan, tingkah laku, perangai dan kesensitifan seseorang wanita.

Jadi untuk memikat seseorang lelaki tersebut hendaklah bermula dengan perubahan pada diri wanita itu sendiri. jadi sekarang admin ingin berkongsikan ciri2 yang perlu ada pada seseorang wanita tersebut untuk memudahkan lelaki terpikat


Antara tips2 berguna adalah seperti berikut :
  • Sentiasa tersenyum dan jangan bersikap sombong apabila berinteraksi dengan mereka.
  • Pandai memasak adalah ciri2 utama mengapa lelaki mudah terpikat dengan anda.
  • Berpewatakan menarik mampu menarik minat mereka.
  • Jujur dan sentiasa merendah diri.
  • Lakukan apa yang dia suka dan jangan lakukan apa yang dia tidak suka.
  • Lelaki sukakan wanita yang suka berterus terang tanpa menyembunyikan sesuatu.
  • Mempunyai tingkah laku yang baik dan berlemah lembut.
  • Bijak menyesuaikan diri dalam apa jua keadaan.
  • Jangan terlalu mengokong.
  • Ketika berinteraksi dengan mereka jangan lupa gunakan bahasa tubuh yang anda ketahui seperti mata dan tangan.

Semoga berguna untuk para2 wanita yer. admin hanya berkongsi. apa2 pun cara diatas hanya ikhtiar jer. jodoh yang sebenar datang  dari allah. kalau kamu dah berjodoh dengan seseorang itu..cara diatas akan memudahkan lagi urusan "tersebut"(^_^)

Sumber : tentang cinta

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih


Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..