Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 17 March 2012

Youtube Downloader HD

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan Youtube Downloader HD. kegunaan software ini adalah untuk mendownload video2 dari youtube dengan cara mudah. selain itu korang juga boleh save dalam format yang korang suka. maksud admin, korang boleh save dalam high atau low quality. selain itu, korang juga boleh convert video tadi kepada format AVI mahupun MP4. bergantung atas kehendak korang

Cara nak guna cukup mudah. korang boleh tengok pada gambar dibawah. harap korang faham lah yer, admin nak buat cepat tadi...huhu


Berminat nak cuba?. nah link..admin kongsikan. didatangkan dengan dua version iaitu biasa dan portable. yang portable admin belum cuba. korang cuba lah yer (^_^)


Admin rasa software ini memang freeware. sepanjang admin guna takde plak limit masa mahupun ada perkataan "trial version". kalau ada apa2 masalah..sila utarakan disini yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. selamat mencuba..

4 comments:

fatin amalina husna said...[Reply to comment]

dah lama cari nie..hehe..

For The Rest Of My Life said...[Reply to comment]

admin, boleh takk tlg carikan software yg boleh burn @ convert dlm cd, ;))

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@fatin amalina husna yeke..semoga berguna yer (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@For The Rest Of My Life setahu admin..software nero dah boleh buat semua tu..cuba lah

http://www.duniakongsi.net/2011/11/nero-11-with-activation-key.html

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..