Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Thursday, 8 March 2012

Coding TV2 Online Untuk Blog

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi dengan korang semua. kalau sebelum ini admin telah kongsikan Coding Radio Era.fm Untuk Blog , kali ini admin akan kongsikan Coding TV 2 Online Untuk Blog plak. bila korang letak radio dan tv online pada blog, blog korang akan kelihatan lebih lawa dan dapat menarik minat lebih ramai pengunjung.


DIKONGSI OLEH DUNIAKONGSI.NET 

Berminat nak cuba pada blog?. korang cuma perlu ada coding ni. nah coding..admin kongsikan :

<embed allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" height="400" src="http://fpdownload.adobe.com/strobe/FlashMediaPlayback.swf?src=rtmp://cp24752.live.edgefcs.net:1935/live/tv2@35176" type="application/x-shockwave-flash" width="500"></embed>
<div align="center">
<a href="http://www.duniakongsi.net/" target="_blank"> DIKONGSI OLEH DUNIAKONGSI.NET </a></div>

Korang boleh ejas ini :
height & width : ejas mengikut kesesuaian blog korang
allowfullscreen : true atau false, korang nak bagi pengunjung buat "full screen" atau tidak

Yang lain tak perlu diejas dah. juga backlink ke blog admin, hope korang jangan ubah yer. bagi lah penghargaan untuk admin sikit...huhu. letih admin cari coding ini tau. ikhlas admin kongsikan untuk semua. semoga berguna yer (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk dunia kongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


6 comments:

iwan_redzuan said...[Reply to comment]

selain tv1 dan tv2, ada tak coding untuk tv yang lain? contohnya, tv3, tv9...

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@iwan_redzuan dalam proses nak cari sebenar yer. susah sikit nak dapatkan coding tu

astro pun ada jugak..cuma perlu masa nak cari lagi. dah ada nanti admin kongsikan yer (^_^)

iwan_redzuan said...[Reply to comment]

@Kongsi Apa2 Aje oh gitu rupanya. ok.

p/s: dunia kongsi memang terbaik!! :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@iwan_redzuan huhu..mekasih sebab bagi pujian. admin akan anggap itu sebagai satu dorongan utk buat lebih baik (^_^)

Maisarah Azmi said...[Reply to comment]

Dunia kongsi terbaik.... thanks a lot

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Maisarah Azmi terima kasih. semoga bermanfaat yer (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..