Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Wednesday, 7 March 2012

Coding Radio Era.fm Untuk Blog

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi sesuatu yang berguna untuk blog korang. kali ini admin akan kongsikan coding radio era.fm untuk blog. seperti yang korang tengok radio era.fm online boleh diletakkan pada blog. korang cuma memerlukan sedikit coding


Menarik bukan?. takde lah korang bosan sangat. korang juga boleh lihat pada ruangan sembang/kongsi diblog admin. berminat nak letak pada blog?. nah coding..admin kongsikan

<div style="text-align: center;">
<object data="http://www.era.fm/images/Capsule/era.swf" height="171" type="application/x-shockwave-flash" width="418"><param value="high" name="quality">
<param value="transparent" name="wmode">
<param value="9.0.45.0" name="swfversion">
</object></div>
<div style="text-align: center;">
<a href="http://www.duniakongsi.net/">DIKONGSI OLEH DUNIAKONGSI.NET</a></div>

Korang boleh ejas ini : text-align : nak bagi radio jadi center, left atau right
height & width : ejas mengikut kesesuain blog korang

Yang lain tak perlu diejas dah. juga backlink ke blog admin, hope korang jangan ubah yer. bagi lah penghargaan untuk admin sikit...huhu. letih admin cari coding ini tau. ikhlas admin kongsikan untuk semua. semoga berguna yer (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


6 comments:

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

kongsi , SHARE lah GAME banyak-ii . shafyq suka MAIN GAME lah :'/

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy haha..nanti lah. nak kongsi radio ngn tv dulu

nanti admin cari game yang best2 yer..jangan risau (^_^)

iwan_redzuan said...[Reply to comment]

wow...terbaik... thanx buat mr kongsi...
dah letak kat blog saya... :D

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@iwan_redzuan sama2. semoga berguna (^_^)

iwan_redzuan said...[Reply to comment]

singgah sini, copy coding radio era yang baru ni... yang ni lagi cantik... suka sangat... (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@iwan_redzuan yeke..bagus lah. yang lama tu ada prob sikit..taktau knp...huhu

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..