Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Monday, 26 March 2012

Advanced System Care Pro 5 With Patch (Until 2013)

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Advanced System Care Pro 5 With Patch (Until 2013). software ini adalah atas permintaan pengunjung duniakongsi. maaf agak lambat kongsikan..admin buat sendiri patch ini tadi. maklum lah..admin baru belajar nak buat patch. ambil masa sikit...huhu.

Berminat nak cuba?. nah link..admin kongsikan. korang download software free version pada web asal dulu. kemudian paste "patch" untuk jadikan "pro version". admin akan ajarkan cara-caranya


Cara Install :
(1) download Advanced System Care dan Advanced System Care Patch. install "Advanced System Care" sehingga habis dan extract Advanced System Care Patch kepada bentuk folder

(2) bila dah siap install. buka folder Advanced System Care Patch untuk copy kesemua "patch". seterusnya cari location software yang kita install tadi. kebiasaan ada dalam local disk(c). bila dah jumpa "paste dan continue" atau "copy & replace". rujuk gambar dibawah untuk lebih lanjut


(3) bila dah siap patch, buka short-cut "Advanced System Care" pada desktop dan lihat hasilnya. admin buat takde masalah. terus jer jadi "pro version"...huhu. selamat mencuba (^_^)

Untuk Advanced System Care v5.2.0 admin cuba patch ok jer. kalau dah ada update version taktau lah boleh ke tak. korang cuba lah yer. cara nak patch sama jer. semoga berguna. ikhlas admin kongsikan untuk semua (^_^)

4 comments:

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

shafyq sebenarnya dah ada SOFTWARE ni tapi shafyq dapat yang PRO untuk SEBULAN je pastu FREE balik . sebab tu mintak KONGSI carikan (:

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy takpe..admin akan cuba tolong setakat yang termampu. dah ada tu..pro version untuk setahun. tu jer yang sempat admin jumpa..huhu (^_^)

iwan_redzuan said...[Reply to comment]

nak tanya sikit, kalau nak install dan patch software ni, internet kena offline ke?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@iwan_redzuan rasanya tak payah..just patch jer. admin buat baru ni ok jer. tak perlu offline tenet pun (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..