Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Monday, 5 March 2012

Hobby Farm Full

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game menarik dengan korang. kali ini admin akan kongsikan game Hobby Farm Full. game ini memerlukan korang untuk bertani, bercucuk tanam dan menjaga kebun. agak menarik, admin sendiri dah download dan cuba main.

Berminat nak cuba main?. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan


Cara Install :
(1) download, extract fail download. kemudian klik untuk start extract kepada "folder game". klik "browse" dan pilih lokasi untuk extract game. sebagai contoh admin pilih pada desktop dan buat folder baru atas nama "hobby farm"


(2) bila dah siap, buka folder "hobby farm" yang di extract tadi dan cuba untuk bermain game. untuk mula bermain. klik iniSemoga korang enjoy dengan game ini yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. ada sebarang komen atau cadangan boleh utarakan disini. terima kasih (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..