Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 3 March 2012

My Girl Full Episode With Subtitle

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

When Gong Chan (Lee Dong Wook) meets the lively and beautiful Yoo Rin (Lee Da Hae), he finds out that she has connections to his missing cousin, whom his grandfather has been searching for. He asks Yoo Rin to lie about being his long missing cousin until he can find his real cousin. She says yes, but soon their feelings for each other get in the way of their plans. Gong Chan’s friend, Jung Woo (Lee Joon Ki) falls for Yoo Rin while Gong Chan’s ex-girlfriend, Seo Hyun (Park Si Yeon), a pro tennis player, tries to win him back. Will the two ever tell each other how they feel? Will Gong Chan ever find his real cousin?

Episode 1 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 2 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 3 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 4 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 5 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5 
Episode 6 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 7 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5 
Episode 8 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 9 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 10 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 11 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 12 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4
Episode 13 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4
Episode 14 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5
Episode 15 : Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5, Part 6
Episode 16 Part 1, Part 2, Part 3

Sumber : SINI

Malay Subtitle :
Episode 1, Episode 2, Episode 3, Episode 4, Episode 5, Episode 6, Episode 7, Episode 8, Episode 9, Episode 10, Episode 11, Episode 12, Episode 13, Episode 14, Episode 15, Episode 16

Korang perlu join kesemua part dengan menggunakan hjsplit dulu sebelum dapat tengok bagi setiap episod. cara menggunakan hjsplit. Terima kasih hafizi.unlimited@online atas sumbangan hjsplit (^_^)

Mungkin agak banyak part bagi setiap episod. takpe..lagipun saiz untuk setiap part kecil2 jer. kemungkinan uploader buat saiz kecil2 untuk mengelakkan masalah "error" ketika download. untuk tengok drama sekali dengan subtitle. korang perlu ada VLC media player . korang boleh download SINI. takpun kat SINI

Drama ini merupakan kesukaan admin selepas drama My Girlfriend is a Gumiho Full Episode With Subtitle. haha..admin sekarang dah makin suka dengan drama2 korea ni. sesiapa yang berminat tu..elok download sekarang. admin pun masih dalam proses download lagi. baru jer episod 1. gambar memang ok. ikhlas admin kongsikan untuk semua (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


8 comments:

Mohd Ridwan said...[Reply to comment]

Admin,filem 2012 ada tak?Cerita pasal kiamat tu.....Trimass~

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Mohd Ridwan insyaallah..nanti admin cuba cari yer (^_^)

hawiz said...[Reply to comment]

admin..klo nk crite korea scent of women ade tak?..huhu

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@hawiznanti admin cuba carikan yer. kalau dah ada..admin kongsikan disini (^_^)

eee said...[Reply to comment]

admin, part 4 epd 16 file da keene remove.mintak tlg update..thanks.

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@eee admin dah perbetulkan semua part pada episod 16. kamu kena download semua part balik baru boleh join.

maaf atas kesukaran anda. terima kasih sebab report "broken link" (^_^)

SmiLeZ GuMmIeZ said...[Reply to comment]

Admin Kenapa semuanya keluar mcm nie?? Huhu
http://www.mediafire.com/error.php?errno=320

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@SmiLeZ GuMmIeZ pulak..link tu dah kena delete mediafire. urm..admin bukan upload cerita tu. admin cuma kongsikan link yer. takpe lah..nanti admin cuba cari mana2 link yg masih ok yer (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..