Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 10 March 2012

Coding TV3 Online Untuk Blog

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi coding tv online untuk blog korang. kalau sebelum ini admin pernah kongsikan coding TV1 Online dan TV2 Online . jadi, hari ini admin ingin kongsikan Coding TV3 Online Untuk Blog plak. korang boleh lihat seperti contoh dibawah





Menarik bukan?. korang boleh tengok tv dari blog sendiri. lagipun tv online korang boleh letak dimana2 jer. yang penting guna HTML. berminat nak cuba pada blog?. nah coding..admin kongsikan

<center><embed -10px;="" -11px;="" -px;="" 0p;="" 0px;="" 0px="" 255)="" 255,="" :="" ;margin-top:="" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" flashvars="src=http://202.73.9.10/demo/adobe/tv3_mq/Manifest.f4m&amp;autoPlay=true&amp;poster=#" height="350" margin-bottom:="" margin-left:="" margin-right:="" padding-bottom:="" padding-left:="" padding-right:="" padding-top:="" rgb(255,="" solid="" src="http://fpdownload.adobe.com/strobe/FlashMediaPlayback_101.swf" type="application/x-shockwave-flash" width="450"></embed></center>
<div align="center">
<a href="http://www.duniakongsi.net/" target="_blank"> DIKONGSI OLEH DUNIAKONGSI.NET </a></div>

Korang boleh ejas ini :
center : nak bagi tv jadi center, left atau right
height & width : ejas mengikut kesesuain blog korang

Yang lain tak perlu diejas dah. juga backlink ke blog admin, hope korang jangan ubah yer. bagi lah penghargaan untuk admin sikit...huhu. letih admin cari coding ini tau. ikhlas admin kongsikan untuk semua. semoga berguna yer (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk dunia kongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


2 comments:

iwan_redzuan said...[Reply to comment]

thanx buat admin sebab bagitau pasal coding tv3 online ni kat blog saya.... sekarang tengah layan melodi kat sini... hihihi

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@iwan_redzuanhuhu..sama2. dah jumpa coding..admin kongsikan lah dengan kawan2 (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..