Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Sunday, 11 March 2012

Photomatix Pro 3.0.3 RC2 With Keygen

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software photo editor dengan korang. kali ini admin kongsikan software Photomatix Pro 3.0.3 RC2 With Keygen. kegunaan software ini adalah untuk mengambil gambar berganda pada tahap pendedahan yang berbeza-beza, menggabungkan gambar ke dalam imej HDR dan Melaraskan seting untuk mendapat rupa yang anda mahu. banyak lagi fungsi software ini sebenarnyaBerminat nak cuba?. nah link..admin kongsikanCara Install :
(1) download, extract dan start install

(2) bila dah siap install. buka keygen dan short-cut "Photomatix Pro" pada desktop. sila buat seperti turutan nombor dibawahSemoga korang berjaya buat yer. kepada pro2 photographer tu sila lah download software ini yer. nanti jangan lupa bagi feedback disini. admin nak komen lebih2 pun tak boleh sangat sebab admin memang "noob" dalam edit2 gambar ni...hehe. ikhlas admin kongsikan untuk semua (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..