Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Friday, 30 March 2012

Cara Mudah Baca Novel Atau Buku Kegemaran Korang Secara Online

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi dengan korang. kali ini admin akan kongsikan Cara Mudah Baca Novel Atau Buku Kegemaran Korang Secara Online. jika anda merupakan seorang kaki novel, tetapi suka online. jadi, masa nak "menemani" novel tu jadi semakin kurang..huhu. korang boleh cuba cara ini. lagipun dengan cara ini korang tak perlu lagi susah2 nak pergi beli novel tu. baca jer novel yang telah dikongsikan disini. yang penting..free of charge. tak perlu bayar apa2..

Korang tak percaya?. admin akan tunjuk cara nak buat. bukan susah pun. guna google book jer. kepada yang dah tahu, mungkin dah biasa. tapi niat admin ikhlas, ingin berkongsi dengan kawan2 yang masih belum tahu. kepada yang nak cuba, korang boleh ikut seperti yang admin ajarkan dibawah

(1) buka google book
(2) masukkan tajuk novel atau buku yang korang nak cari. sebagai contoh : bila hati berbicara
(3) hasilnya akan jadi seperti ini "bila hati berbicara"
(4) klik yang paling atas tu, dan mula membaca "bila hati berbicara"


Hebat bukan?. semoga korang yang kaki novel tu enjoy dengan cara online ini yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


13 comments:

Dasiruto Dragneel said...[Reply to comment]

Macam-macam Google ni sekarang ya~Ohw...masi versi beta!!!

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Dasiruto Dragneel tulah..macam2 dorang buat. tapi best jgk ada cara ni. ley baca novel online jer...huhu (^_^)

nuerule areyin said...[Reply to comment]

da try.. fuhh best2 hehe thanks coz sharing

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@nuerule areyin huhu..yeke. semoga berguna (^_^)

For The Rest Of My Life said...[Reply to comment]

thanks admins, :))

Dasiruto Dragneel said...[Reply to comment]

e-novel macam ni best baca guna tablet PC atau Ultrabook.. Kalau baca guna Desktop Pc, boleh lenguh leher duk natap skrin

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@For The Rest Of My Life sama2..semoga enjoy (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Dasiruto Dragneel haha..dah takde "tablet pc atau ultrabook" netbook pun jadi lah...huhu (^_^)

Dasiruto Dragneel said...[Reply to comment]

iya..kalau netbook tiada..smartphone pun boleh jugak!!!ahahaha

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Dasiruto Dragneel haha..btol tu (^_^)

Leeza dayasari [santai leeza] said...[Reply to comment]

thx u....
hiiii

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Leeza dayasari [santai leeza] ur welcome. semoga bermanfaat (^_^)

Faatihah MEDIU said...[Reply to comment]

tp tak habis lah novel tu.. semua separuh je.. mcm ne nak baca full??

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..