Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Thursday, 29 March 2012

Haihaisoft Universal Player - Latest Version

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software media player berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Haihaisoft Universal Player - Latest Version. sebelum ini admin telah pernah kongsikan Haihaisoft Universal Player 1.5.6.0. tapi yang itu bukan latest version. yang ini link terus dari website haihaisoft.com. admin sendiri pun memang guna media player ini. software ini "freeware". sepanjang admin guna, takde plak trial version or sewaktu dengan yer...huhu

Media player ini juga support kebanyakan format movie. admin memang berpuas hati lah dengan media player ini. tapi macam admin tulis sebelum ini, setiap media player ada kelebihan dan kekurangan. lagipun, bergantung pada individu itu sendiri. masing2 ada media player kegemaran tersendiri.

Kepada yang berminat atau memang tengah mencari media player yang sesuai. elok korang cuba sekarang. nah link..admin kongsikan


Selain daripada media player, website ini juga menyediakan software2 lain yang berguna. korang boleh lihat pada bawah website. software tu admin tak pasti lah memang free atau tidak. admin belum cuba lagi.


Korang cuba lah software tu. kemudian komen disini free atau tidak. ikhlas admin kongsikan untuk semua. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan boleh utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah

4 comments:

Razif Mokji said...[Reply to comment]

tak pernah guna lagi software ni

Dasiruto Dragneel said...[Reply to comment]

Saya penguna "TEGAR" GOM Player...Apa2 pn nak cuba pulak software yang admin kongsikan ni~Ehehehe

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Razif Mokji cuba lah..mane tahu tertarik nanti...huhu (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Dasiruto Dragneel haha..setiap orang ada pilihan masing2. tapi elok cuba software ini jugak..mane tahu suka ngn ni plak...huhu

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..