Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Wednesday, 15 February 2012

Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0 Full Patch

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin kongsikan software Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0 Full Patch. software ini adalah atas permintaan pengunjung duniakongsi. software ini paling susah yang pernah admin cuba "patch"..huhu.

Berminat nak cuba? download ni dulu :

Terima kasih kepada cyber-meong.net atas "patch" ini. sungguh berguna.

Cara Install :
(1) download "sony vegas" dan patch. kemudian install "sony vegas" sehingga habis. klik untuk buat short-cut pada desktop


(2) bila dah siap install, kita perlu "patch" untuk jadikan "full version". buka patch didownload tadi. tukar kepada "Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0 Series"

(3) kemudian klik "patch" dan cari lokasi fail yang dikehendaki


(4) bila dah siap cari, klik ok dan tunggu proses "patch" sehingga habis

(5) bila dah siap proses patch, jangan "exit" lagi patch ni. kita memerlukan serial no dan activation code untuk register sony vegas. kemudian buka short-cut pada desktop untuk register. isi semua "maklumat pendaftaran". guna maklumat tipu pun takpe. cam admin buat tu...huhu.





(6) jika tiada sebarang masalah, buka short-cut sony vegas pada desktop dan terus guna. no more "trial version"...huhu.

Cukup penat admin belajar nak buat "patch" dan buat tutorial untuk korang. harap korang faham yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. ada sebarang komen, sila utarakn disini yer. sekali lagi ucapan ribuan terima kasih kepada cyber-meong.net atas "patch" ini (^_^).

UPDATED
  • pastikan masa "browse folder" pilih folder yang betul. kebiasaan ada dalam local disk(c) > program files > sony > Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0. klik pada perkataan "Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0" tu. kemudian klik ok
  • begitu juga masa nak select "shared plug-ins". pastikan select pada folder yang betul . juga pada local disk(c) > program files >  sony > "shared plug-ins". klik pada perkataan ""shared plug-ins"" dan klik ok
  • korang jangan ambil masa terlalu lama masa nak "browser folder" dan "shared plug ins". akan jadi error. jika terjadi begitu. tutup crack dan buka balik, patch dari awal
  • pastikan "patch successfull" baru buka short-cut pada desktop untuk proses registration. pastikan korang ikut turutan seperti tutorial diatas dan masukkan "serial no" dan "authentication code" yang sama seperti pada patch.
  • jika tiada masalah. selepas proses registration selesai. program Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0 akan terbuka secara automatik menandakan anda telah berjaya dalam proses "patch"...huhu

23 comments:

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

ni untuk apa ?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy ntah ler..admin pun tak brape tahu sgt. tapi kegunaan utamanya ialah untuk edit video. cuba lah dunlod. (^_^)

aien hermionie said...[Reply to comment]

tq tau admin.. aien dah download.. suka sgt..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie bgs lah..semoga admin dapat membantu yer.

software yang satu lagi tu admin tak jmpe yang crack..lagipun file dia terlalu besar..hampir 600mb. maaf tak dapat tolong yer :(

aien hermionie said...[Reply to comment]

erm x pe.. dapat yang nie pown aien dah happy sanggat.. tq tau admin.. :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie huhu..yeke. sama2..semoga berguna yer (^_^)

Mohd Ridwan said...[Reply to comment]

Dah download!Trimas admin~

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Mohd Ridwan sama2 (^_^)

Dasiruto Dragneel said...[Reply to comment]

Thanks~saya nak cuba ni skg!!eheheh

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Dasiruto Dragneel sama2..cuba lah. semoga dapat membantu (^_^)

Dasiruto Dragneel said...[Reply to comment]

hai admin~ saya da cuba beberapa kali, tapi tak dapat la...sangkut kat tempat authentication code...Ia ckp, not correct!!

Dasiruto Dragneel said...[Reply to comment]

opss..maksud saya, saya tk dapat install patchnya tu~

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Dasiruto Dragneelhaa..tu lah masalah yer. pastikan install patch success dulu baru copy authentication code

mungkin kamu tak pilih "product name" yang betul kot. pastikan nama dan version yang btol. admin buat ok jer..yang penting buat ikut turutan tuto (^_^)

Dasiruto Dragneel said...[Reply to comment]

saya da buat ikut turutan yang admin tunjukkan, em...nanti saya cuba lagi~

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Dasiruto Dragneel admin akan tengok balik software ini. malam ini dah tak sempat..malam esok jelah admin gtau yer. moga crack ini masih berfungsi (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

admin baru jer install software ini. takde masalah pun. patch pun ok jer. cuba buat elok2. ikut turutan tutorial dengan betul. pastikan "patch successfull" sebelum register (^_^)

Team Petani Muda said...[Reply to comment]

Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0 Full....tolong bg link nk download sofware niii.!!!! please...

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Team Petani Mudakan dh ada link tu. ok jer admin tgk. tak kena delete pun lagi. download "trial" version dari web asal. kemudian download dan buat patch untuk 'register"

follow jer tuto yang admin buat tu..untuk lebih support sila guna browser mozilla. browser lain admin tak jamin 100% (^_^)

aD_fiSh said...[Reply to comment]

kalau die tuleh patch xsucessful cmne ea??

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aD_fiSh patch ni x support untuk version 12.0. boleh guna untuk 11.0 jer. nanti admin cuba cari lain..

thiramohamadnoor™ said...[Reply to comment]

xboleh pun.. mcm mne..
tira ade bli cd kt kedai..
pun xleyh nk patch.. error je.. knpe ea?

thiramohamadnoor™ said...[Reply to comment]

xboleh jugak..knpe ea?? asyik error je

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@thiramohamadnoor™ link dah kene delete..admin minta maaf banyak2. kebanyakan link "download" dah kene delete. admin perlukan sedikit masa untuk perbetulkan balik

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..