Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Thursday, 2 February 2012

Antara Lagu Maher Zain Yang Admin Suka Dengar

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. korang minat tak dengan lagu maher zain?. suka tak ulang-ulang banyak kali lagu beliau?. tak kisah lah pada yang tak minat lagu dia. pada admin lagu dia memang terbaik. banyak maksud yang cuba disampaikan. mendayu-dayu sangat. tak puas admin mendengar yer. langsung tak bosan bila ulang banyak kali pun.

Kalau sebelum ini admin dah kongsi serba sedikit Biodata Maher Zain . kali ini admin nak kongsi dengan korang lagu beliau yang admin suka dengar. kepada yang tak pernah dengar tu, mari kita sama2 dengar. lepas tu komen disini..lagu ini banyak "maksud" atau tidak.


1. Maher Zain - Open Your Eyes


2. Maher Zain - Freedom


3.Maher Zain - For The Rest Of My Life


4. Maher Zain - Hold My Hand


5. 4. Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka


Banyak lagi lagu beliau yang best2. bagi admin Maher Zain ni memang terbaik lah. mendayu-dayu lagu beliau. banyak maksud yang cuba disampaikan. bukan sesetengah lagu tu, lebih mementingkan lirik daripada maksud yang ingin disampaikan. hayati lah..(^_^) 

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


4 comments:

Mohd Ridwan said...[Reply to comment]

Suka sangat Maher zain!!!

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Mohd Ridwan lagu dia semuanya best2..banyak maksud yang cuba disampaikan (^_^)

nur chahaya abadiey said...[Reply to comment]

lagu2 dy sume best..nur paling suka lgu INSYAALLAH n THE REST OF MY LIFE..Both malay n english version..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@nur chahaya abadiey btol tu..admin paling suka lagu open your eyes ngn freedom (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..