Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 21 February 2012

Adobe Photoshop CS6 13.0 Portable - PRE RELEASE

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Adobe Photoshop CS6 Portable - PRE RELEASE. software ini sebenarnya masih dalam peringkat percubaan. dimana masih belum complete sepenuhnya lagi.

Adobe sendiri pun masih belum keluarkan CS6. tapi taktau lah admin, dari mana dorang dapat "pre release" ini. admin hanya berkongsi. mungkin ini masih di peringkat prototaip. dari segi "function" plak admin sendiri pun tak pasti memang dah "full" atau tidak. sebab admin tak pandai adobe photoshop ni..hehe..malu yer.

Kepada pro2 photoshop tu elok korang cuba downlod, lepas tu komen kat sini. ramai yang nak tahu software ini dah "work" atau belum. nah link, admin kongsikan. saiz pun kecik jer (^_^)



Oleh kerana telah di "portable" kan, cara nak install pun sangat mudah. tak perlu masukkan serial key bagai tuh. korang ikut jer cam admin buat ni

Cara Install :
(1) download, extract dan install sehingga habis

(2) oleh kerana portable, korang boleh pilih nak extract kat mana yang korang suka. sebagai contoh, admin cuma extract pada desktop

(3) bila dah siap install, buka folder yang di extract pada "desktop" tadi dan cuba untuk guna

bukti cs ni memang pre release CS6 version 13.0


Kepada pro2 photoshop tu sila tinggalkan komen korang berkenaan dengan "release" ni yer. admin memang tak pndai guna. so, memang takde komen lah...huhu. ikhlas admin kongsikan untuk semua. semoga berguna..

4 comments:

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

maksudnya ni TRIAL ke ?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy admin rasa bukan..sebab sepanjang admin cuba guna takde plak dia suruh "register". nak klik register pun takley..memang prototaip ni

tapi mgkin ada orang dalam yang "release" dulu...huhu

bee anza said...[Reply to comment]

wah repot juga ya bro... Gue udah downlod yg ver PRE RELEASE tp setelah gw pake sebulan muncul notify licency expired. Mau download lagi ga sempet. Ada solusi ?

www.ilmuseo.tk

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@bee anza pulak..urm..kena tunggu yang "release" betul2 kuar lah tu..

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..