Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 28 February 2012

Photo Instrument v5.4 (Build 549) With Registration Key

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software menarik dengan korang. kali ini admin kongsikan software edit gambar iaitu Photo Instrument v5.4 (Build 549) With Registration Key. didatang dengan email dan registration key untuk korang daftar menjadi "full version"

Kegunaan software ini adalah untuk meng-edit gambar. banyak tool dan "application" yang menarik untuk korang cuba semasa mencantikkan lagi gambar korang. admin sendiri pun dah download, cuma belum sempat nak edit2 gambar jer lagi. berminat?. nak cuba software ini?. klik "download dan maklumat lanjut"




Cara Install :
(1) download dan install "installer" tadi sehingga habis

(2) bila dah siap, buka short-cut pada desktop. klik "buy now" dan "register". masukkan maklumat berikut
Email Address: revenge@crew.com
Registration Key: 02-UYNOGJIG

(3) kemudian klik "register" dan dapatkan "full version". terima kasih kepada owner email address dan registration key ini. kerana "jasa baik" beliau tiada lagi "trial version"..huhu (^_^)


14 comments:

amierul hakim meo said...[Reply to comment]

wah!!! thanks bro sbb gtau!!
suke sangat!!! btw follow ur blog...follow me back k!!!

Mohd Ridwan said...[Reply to comment]

Berminat pasal edit gambar ni...erm~

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@amierul hakim meo sama2..semoga berguna yer (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Mohd Ridwan berminat edit gambar?. cuba lah dunlod software ini. admin pun minat..cuma tak berapa nak kreatif jer edi2t gambar ni...huhu

Miss Nadya said...[Reply to comment]

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)


jom donlod reramai..:D

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya haha..kenapa plak ngn nadia ni. apa2 pun mekasih coz singgah sini. admin akan singgah ke sana balik (^_^)

n|mcd said...[Reply to comment]

tq admin !!!! sgt2 suka :)) dah download dan dah register...now nk edit2..weeee hehe

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@n|mcd sama2..semoga berguna. lega admin bila dapat membantu orang lain. edit lah puas2 yer (^_^)

aien hermionie said...[Reply to comment]

admin kenapa ek bila aien buka kali ke 2.. dia keluar lg buy now.. tp bile masukan email tue.. erm x x leh guna dah..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie urm..kenapa ley jadi camtu lak erk. mungkin dia dah dapat detect kita gne "nick" orang lain kot

takpe lah..nanti admin cuba cari jalan penyelesaian (^_^)

aien hermionie said...[Reply to comment]

admin punya jadi cam nie gak ke?? atau aien jer yang jadi.. tiap kali bukak mesti kene masukan email n key tue.. klu x x boleh nak save gambar.. tapi software mmg bagus.. lg pown sng nak guna..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie admin pun jadi camni jgk.

admin dah servey dalam tenet tadi..kebanyakkan yang guna software ini jadi camni jgk. memang software ini dapat detect "nick" yang kita guna tu

tapi..takpe..sekurang2yer kita boleh "register" balik kan. yang penting dapat guna sudah lah...huhu (^_^)

aien hermionie said...[Reply to comment]

tapi cam tak leh gune dah je.. admin.. cari lar yang laen

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie yeke..admin punya still ley guna walaupun kena masukkan "nick" bila setiap kali nak guna..

ada responden yang kata kita perlu uninstall balik baru ley guna lagi

tapi takpe lah..nanti admin cuba cari yang portable. moga2 dapat selesaikan masalah ni (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..