Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Friday, 3 February 2012

Antara Video Rancangan 30 Minit Ustaz Don

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin ingin berkongsi dengan korang sedikit video Rancangan 30 Minit Ustaz Don terbitan TV AL-HIJRAH. ada sesiapa lagi yang belum kenal dengan Ustaz Don?. Ustaz yang begitu popular dengan cara penyampaian ilmu yang cukup berkesan dan menarik

Sebelum ini admin memang dah pernah kongsi Biodata Ustaz Don. sesiapa yang ingin mengenali beliau dengan lebih lanjut. sila klik SINI . admin suka sangat mendengar rancangan beliau. banyak ilmu yang dapat dipelajari. oleh kerana cara penyampaian yang cukup menarik, ilmu sangat mudah diingati.

Antara Video Rancangan 30 Minit Ustaz Don 

30 minit Ustaz Don - Episode 1

30 minit Ustaz Don - Episode 2

30 minit Ustaz Don - Episode 3

  30 minit Ustaz Don - Episode 4

30 minit Ustaz Don - Episode 5

 30 minit Ustaz Don - Episode 6

 30 minit Ustaz Don - Wuduk Ketika Sakit


Setakat itu jer admin yang sempat cari. kalau korang ada lagi video ini, sila kongsikan disini yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


8 comments:

Miss Nadya said...[Reply to comment]

nad tak pernah tengok tapi nad bookmark entry ni sebab nk tengok semua..:)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya bgs lah..pendekatan beliau sungguh berilmu dan menarik minat untuk belajar (^_^)

mysara said...[Reply to comment]

bez2..suka tengok rancangan us.don!!
cara penyampaian dye xmembosankan..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@mysara betul tu..best sangat2..tak bosan langsung tgk (^_^)

Norizan Mohd Rashid said...[Reply to comment]

Assalammualaikum Admin...

Semua vedio ustaz don ni saya dah tengok..

Mohon admin share lagi vedio2 untuk rancangan 30 minit ustaz don. Di rumah takde astro dan siaran tv alhijrah tak dapat di kampung saya...

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Norizan Mohd Rashid wassalam..

admin cuma share link dari youtube. admin bukan uploader pun. rancangan beliau sungguh bermanfaat kan..

pasal tv al-hijrah tu kamu tak perlu bimbang. kamu boleh tengok secara online disini

http://www.duniakongsi.net/2012/03/coding-tv-al-hijrah-online-untuk-blog.html

Norizan Mohd Rashid said...[Reply to comment]

Terima kasih admin...

Selamat hari raya...:)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Norizan Mohd Rashid sama - sama

selamat hari raya (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..