Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Wednesday, 22 February 2012

Internet Download Manager 6.09 With Keygen + Serial No

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin kongsikan software Internet Download Manager 6.09 With Keygen + Serial No. kalau sebelum ini admin pernah kongsikan Internet Download Manager 6.05 Full Version beserta dengan Cara Nak Install Dan Daftar Internet Download Manager Secara Percuma.

Kali ini admin akan kongsikan version yang lebih latest iaitu Internet Download Manager 6.09. didatangkan dengan "keygen" dan "serial no". korang boleh pilih cara mana nak bagi IDM ni "full version". berminat nak cuba software ini?. elok download sekarang. nah link..admin kongsikan


Cara Install :
(1) download, extract dan install "idman609b" sehingga habis

(2) bila dah siap. cari IDM pada "button start" dan buka note-pad "serial no" dalam file extract tadi untuk proses register. maklumat tu tipu pun takpe..admin letak tipu jer...huhu. yang penting copy & paste serial no yang betul. nak copy & paste serial no mana2 pun boleh sebenar yer. selamat mencuba (^_^)

(3) klik ok, kemudian check IDM dah "menjadi" atau belum. klik help > about IDM


Semoga korang pun berjaya buat yer. sebenar yer ada cara satu lagi. korang ada nampak tak application "SND". cara tu susah sikit. makan masa. dah ada cara mudah, admin ajar lah cara mudah. kalau ada yang nak cuba "SND" tu..silakan. cara nak buat sama jer dengan Cara Nak Install Dan Daftar Internet Download Manager Secara Percuma

Ikhlas admin kongsikan. ada sebarang komen atau cadangan sila utarakan disini yer. terima kasih sebab sudi singgah di duniakongsi (^_^)

12 comments:

d_LA said...[Reply to comment]

sbnrnye...sbnrnye...k.dla x fhm pom ni..haha

Muhamad Azam said...[Reply to comment]

yess!! nanti boleh upgrade IDM dalam lappy ni..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@d_LA software ini nak bagi laju dunlod lah k.dila oii...huhu

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Muhamad Azam semoga dapat membantu. ada apa2 masalah komen disini yer..admin akan cari yang lain (^_^)

Mr.Trollulz said...[Reply to comment]

Mohon download. :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Mr.Trollulz semoga berguna (^_^)

chemija said...[Reply to comment]

x boleh download la, kenapa yer? x ley extract, just plain je folder tu

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@chemija boleh jer admin dunlod dan extract. mungkin lappy kamu takde winrar kot..cbe dunlod winrar dulu

yang ni portable version
http://kongsi-apa2-aje.blogspot.com/2011/10/winrar-401-portable.html

ahmad said...[Reply to comment]

admin tlg hmm..serial no nie x leh lar dh puas buat byk kali still x leh aww why help2 admin mcm2 dh try snd dh try hmm help2 A.S.A.P

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ahmadurm..pelik betul lah. admin buat ok jer. cuma ada masalah sikit..kena register setiap kali restart lappy

guna jer mana2 serial no. klu yang SND tu patch mmg dah takley. cuma klik "clear previous registration data". lepastu baru copy serial no

klu masih tak boleh cbe restart lappy..lps tu cuba install balik

p/s : IDM ni memang lah susah sikit..tiap2 minggu ada update baru. dorang taknak bg hacker buat patch (^_^)

Team Petani Muda said...[Reply to comment]

nak tau... mcm mne kte nk dptkan patch2 dri sofware yg lain?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Team Petani Muda kena rajin2 cari dalam tenet lah. lps tu kena rajin "cuba" sendiri. baru tahu patch tu berfungsi camne (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..