Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 14 February 2012

Athan Pro 4.1 Full

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi software yang cukup2 berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Athan Pro 4.1 Full. software athan ini amat berguna kepada sesiapa yang liat nak solat tu. lagi2 "liat" nak bangun solat subuh. semoga dengan meng-install software ini pada lappy korang. segala "tabiat" buruk itu akan ditinggalkan (^_^).

Software ini juga berguna kepada mereka yang berada ditempat susah nak dengar azan tu. sekurang2yer software ini dapat membantu korang. ikhlas admin kongsikan untuk semua. semoga korang semua download software ini. admin sendiri pun dah download. nah link..admin kongsikan


Cara Install :
(1) download dan install sehingga habis

(2) buka short-cut pada desktop dan ejas lokasi, bahasa dan lain2 yang korang nak


Korang juga boleh tetapkan bacaan ayat suci al-quran selepas azan. mungkin banyak lagi fungsi yang admin belum jumpa. admin pun baru jer download sekejap tadi. dalam proses nak explore lagi. apa2 pun software ini memang cukup berguna untuk admin (^_^)

6 comments:

For The Rest Of My Life said...[Reply to comment]

admin nak mntak tlg ckit, mcmna nak download movie maker utk window 7? saya dh cuba install guna "Windows Live Essentials: Movie Maker" tp lappy saya tak boleh terima, so ... saya remove, risau sbb saya tgk mcm something wrong saja, kat dlm Windows 7 cuma ada "Windows DVD Maker", nak mintak tlg admin carikan sbb ada kerja yg perlu diselesaikan ... TQ.

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

ALHAMDULILLAH , ada juga SOFTWARE untuk solat . AMIN

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@For The Rest Of My Life insyaallah..admin cuba cari secepat mungkin. nak buat asignment k?, klu dah admin kongsi lah yer (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy mana2 yang sesuai..admin akan kongsikan. jika ada cadangan boleh utarakan disini juga (^_^)

Acik Ita said...[Reply to comment]

as'salammualaikum admin...alhamdulillah..perkongsian yang berguna...acik minta izin nak share yea..t acik credit kat sini...
syukran jazillan...
^___^

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Acik Ita waalaikumussalam..share lah. memang semua disni untuk kongsi bersama (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..