Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Monday, 6 February 2012

Debut Video Capture v1.49 With Patch

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin kongsikan software Debut Video Capture v1.49 With Patch. admin kongsikan software ini atas permintaan pengunjung duniakongsi. agak susah untuk admin cari software beserta dengan "patch". software ini ada lagi version terbaru sebenarnya. tapi cuma version 1.49 yang admin sempat jumpa "patch".

Kegunaan software ini adalah untuk merakam segala "aktiviti" yang korang buat pada lappy. tak kira lah korang tengah webcam, tengok movie, korang nak buat tutorial macam dalam youtube tu. semua boleh dirakam. yang hebat lagi korang dapat "save" dalam pelbagai format video.

Admin nak cerita banyak2 pun tak tahu jugak. admin baru jer download. banyak lagi tak explore...huhu. kepada yang berminat. elok download sekarang. nah link..admin kongsikan


Cara Install dan Patch

(1) korang download, extract dan install

(2) dalam proses install tu korang jangan klik ni. nak klik pun boleh jer. tapi admin takde "patch" untuk ini

(3) bila dah siap install, korang jangan buka lagi..kalau tak memang jadi cami. tutup balik

(4) buka folder "patch" dalam fail download tadi dan copy "debut"

(5) kita akan paste "debut" pada folder "software" untuk dapatkan "full version". cari dalam C > user > seterusnya.. . bila dah jumpa..korang copy and replace.

adminkongsi = nama lappy korang
Nota : kemungkinan korang perlu view "hidden file" baru jumpa

(6) dah siap, semoga korang berjaya yer (^_^)

Terima kasih kepada owner "patch = licensed user" ini. beliau sungguh baik hati sebab berkongsi (^_^)

6 comments:

pulsowanie said...[Reply to comment]

bnda ni msti brguna kan time kita biar lappy tersadai pstu ader org rosakkan...bgus nih...

MUKA BERJERAWAT?PANDUAN ADA DI SINI!
http://pulsowanie.blogspot.com/2012/02/panduan-untuk-kulit-berjerawat.html

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@pulsowanie rosakkan pebenda yer lak ni?. kamu faham tak tujuan "software" ini untuk apa..

mana2 software pun guna utk jahat..jahat lah jadi yer. guna utk baik..baik lah jadi yer..

software ini amat penting untuk buat tutorial sesuatu benda atau kerja yang susah nak faham..lepas tu upload dlm youtube untuk jadi panduan "mudah' kepada orang lain

maaf jika ayat admin terlalu kasar. admin tak suka dgn ayat "sinis" kamu (^_^)

p/s : jangan spam kat sini..lagipun admin takkan singgah blog "spammer"

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

ASSALAMUALAIKUM KONGSI . thanks sebab carikan SOFTWARE ni . lepas ni shafyq akan lebih KEEP IN TOUCH dengan KONGSI ye :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy wassalam..sama2. admin dah cuba yang terbaik. hope berguna yer (^_^)

W-Finger said...[Reply to comment]

mmg sesuai utk aku buat tutor kat blog guna software nih..thnks@Kongsi Apa2 Aje

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@W-Finger bgs lah..semoga dpt membantu yer (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..