Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 21 January 2012

Tingkatkan Kelajuan Internet Dengan Speed Connet V8.0 Full Version

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. kali ini admin nak kongsi dengan korang cara untuk menigkatkan kelajuan internet. Speed Connet v8.0. admin jumpa software ini juga semasa sedang meng-google tadi. tertarik dengan software ini. so, admin nak kongsikan dengan korang semua.

Admin sendiri pun dah download. nampak macam boleh tahan. cara nak install pun mudah jer.
  • extract file download tadi dan install "SpeedConnet80Setup" sehingga habis
  • kemudian copy CRACK dalam folder "CRACK" dan paste dalam program files seperti dibawah

  •  paste sehingga habis dan RUN speedconnet pada "desktop" dan lihat hasilnya

Berminat nak cuba?. korang boleh download sini.


Semoga berguna untuk korang. ikhlas admin kongsikan untuk semua. ada sebarang komen atau cadangan, sila utarakan disini yer (^_^)

UPDATED
  • selepas install "SpeedConnet80Setup" dan cari lokasi folder software yang diinstall tadi. kebiasaan ada dalam local disk(c) > program files > CBS software > SpeedConnect Internet Accelerator. 
  • pastikan korang dah jumpa folder "SpeedConnect Internet Accelerator" dan paste kedua2 crack dalam folder tersebut
  • copy dan replace kedua2 crack tadi dalam folder "SpeedConnect Internet Accelerator". jika keluar permission seperti ini. continue jer
  •  untuk memudah korang. admin dah tukar link kepada mediafire. ada yang kata dunlod melalui 4shared agak lambat. korang boleh pilih nak download yang mana2 pun. sama jer

6 comments:

For The Rest Of My Life said...[Reply to comment]

tak boleh pun, mcmna nak buat?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@For The Rest Of My Life boleh jer admin buat. kan admin dah ajar tuto kat atas. mgkin kamu tak faham cara nak download kot..ok ikut bawah ni

klik download (pada duniakongsi) > muat turun (pada 4shared) > tunggu 20 sec > klik pada "muat turun fail sekarang" > ok

download dan ikut tuto yang admin ajarkan (^_^)

For The Rest Of My Life said...[Reply to comment]

kemudian copy CRACK dalam folder "CRACK" dan paste dalam program files seperti dibawah ... saya bt bnyak kali (copy& replace) dh tp still x mnjadi, kna permission dlu ktanya,

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@For The Rest Of My Life memang lah masa nak copy & replace tu comp akan mintak permission kita sbg owner. klik ok jer..memang bila nak copy & replace crack camtu (^_^)

For The Rest Of My Life said...[Reply to comment]

masalahnyaa, tak boleh jgakkkkkkk!!!

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@For The Rest Of My Life admin dah download tadi..dah test pun guna crack tu. ok jer..takde masalah pun. takde apa2 yang rosak pun (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..