Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Sunday, 29 January 2012

Cara Mudah Buat Iklan Nuffnang Melayang

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi tutorial mudah dengan korang. kali ini admin akan kongsikan Cara Mudah Buat Iklan Nuffnang Melayang. seperti yang korang tengok pada gambar diatas, iklan nuffnang akan melayang pada bahagian tepi. walaupun korang scroll ke bawah atau keatas. iklan nuffnang tetap disitu.


Kelebihan menggunakan cara ini ialah, peratusan untuk pengunjung klik iklan nuffnang adalah lebih tinggi. berminat nak buat?. admin akan ajarkan cara2nya. yang penting korang kena ada coding ini dan coding nuffnang.

<div style="position: fixed; bottom: 0px; right: 2px;">CODING NUFFNANG</div>

CODING NUFFNANG : tukar mengikut coding nuffnang korang

Pada dashboard korang klik design > page elements > add gadget > HTML Java Script > paste coding diatas. lepastu korang save dan lihat hasilnya.


Semoga korang berjaya buat yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. ada sebarang komen atau cadangan boleh utarakan disini. terima kasih (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih


0 comments:

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..