Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Sunday, 15 January 2012

Review BLog Bersama NorNadiah Dot Com

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak cerita atau preview sikit tentang blogger otai dengan korang semua. hari ini admiin terasa terpanggil untuk buat preview tentang blog beliau. sebelum ni dah banyak contest, segmen, dan preview yang dia buat. tapi admin tak join..sebab tak pandai dan takde masa sangat. ni pun cuba2 jer..tak menjadi jangan marah yer...ekekek

Preview?. apa yang admin faham ialah cerita serba sedikit tentang apa yang kita ingin "preview" kan tersebut. jadi berkenaan dengan blogger ini ialah beliau merupakan seorang perempuan..memanglah dia perempuan sebab suka sangat kaler pink ni...haha (gurau jerk). korang nak tahu serba sedikit tentang beliau, boleh masuk. SINI

Kenapa admin kata dia blogger otai?. salah satu sebab yer dia telah lama berkecimpung dalam dunia blogger. follower?, memang ramai lah..takyah nak banding dengan blog admin ni. memang takde pape pun...huhu. admin ni baru lagi..opss.."review" diri sendiri plak...hehe.

- korang tengok follower dia, mane ley admin lawan...ekeke


Nak tahu sebab apa lagi admin kata blog dia otai dan memang berjaya?. blog dia ada ruangan iklan kot, korang ada?..admin memang takde..huhu. siap ada yang buat iklan lagi. memang kaya lah dia..

- RM5 untuk sebulan de, kurang2 ada lah jugak income dari blog. best yer...huhu


Nak tahu lagi?..ekeke. macam yang admin tulis tadi, beliau merupakan blogger yang suka buat segmen, contest. dan yang paling hebat yer..contest beliau ada penaja lagi. tak percaya?. korang tengok gambar dibawah


Dan yang paling buat blogger2 lelaki cemburu ialah beliau dah "kawin". dah ada ada "anak" pun..melepas lagi...hehe.


Teruja?. nak kenal beliau dengan lebih lanjut?. singgah2 lah blog beliau yer (^_^)




Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


4 comments:

Miss Nadya said...[Reply to comment]

nice..lagi buat nad terharu baca entry admin...;')

mana otai admin..admin ni mandai2 jer..:)

eh nad single ag taw...lom kawin ag..:)

tapi dah ada anak 2 ekor..:)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya huhu..admin dah cuba "review" yang terbaik. hope kamu suka yer (^_^)

Miss Nadya said...[Reply to comment]

suka admin..macih..:)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya bgs lah klu suka...huhu. 6t ada mse review blog admin balik yer..(^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..