Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 17 January 2012

Supermarket Mania Portable Edition

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin ingin berkongsi lagi games menarik dengan korang. kali ini admin kongsikan game Supermarket Mania Portable Edition. games ini didatangkan dalam bentuk portable untuk memudahkan korang tak perlu lagi susah2 nak install. hanya download, extract dan terus main

Admin pun dah download dan cuba main tadi. kalau korang tak percaya, tengok gambar diatas..kan ada nama admin tu..huhu. sepanjang admin main game ni, memang full version. tiada pun tulis "trial version" dan limit masa yang diberikan.

Cara nak main game ni mudah jer. bila dah extract. cari perkataan seperti gambar dibawah. korang "klik" dan terus main. korang "send to desktop"pun boleh. ikut suka korang


Ini bermakna, owner yang buat portable ni sudah "crack" game ni. terima kasih "tuan tanah"...haha. kalau korang ada jumpa perkataan "trial version". sila kemukan disini yer. kepada yang berminat, boleh lah download sekarang. nah link admin kongsikan. (^_^)


2 comments:

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

TERIMA KASIH DAUN KELADI

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy sama2..jap lagi nak "release" supermarket mania 2 lak. nak edit entry dulu (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..