Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Thursday, 5 January 2012

Farm Frenzy 3 Full Crack

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game dengan korang. kali ini admin kongsikan Farm Frenzy 3 Full Crack. game ini atas permintaan aien hermionie. jadi, admin pun godek2 lah dalam internet tadi. tanya pakcik google, tanye pakcik mediafire. yelah..nak cari yang full crack ni. akhirnya admin jumpa..

Didatangkan dalam bentuk full crack, dimana korang boleh bermain game ni dengan full version. no more trial...huhu. kepada aien hermionie dan sesiapa yang berminat dengan game ni, elok download sekarang. nah link..admin kongsikan



Alang2 dah jumpa kan. admin cuba lah download. memang game ni "work". lagipun entry ni memang khas untuk aien hermionie. jadi admin akan ajar beliau cara2 nak install camne. korang pun boleh ikut jugak, sila rujuk print screen dibawah yer :

(1) install " farmfrenzy3_1660" dulu sehingga habis



(2) bila dah habis install, jangan buka game lagi, kalau tak memang jadi camni. tutup balik..


(3) copy "CRACK" seperti gambar dibawah


(4) kemudian, paste dalam folder game farm frenzy 3 ni, kebiasaan ada dalam local disk(c)


(5) bila dah siap, buka game..dan selamat bermain. no more "trial version"...huhu



Semoga aien hermionie dan korang berjaya buat yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. ada sebarang komen atau cadangan sila utarakan disini. (^_^)

8 comments:

Miss Nadya said...[Reply to comment]

game lagi..tak pernah main..hehehe..;)

aien hermionie said...[Reply to comment]

salam.. erm tq tau sbb carikan untuk aien.. jemput lar ke entry aien nie..

http://aienhermionie27.blogspot.com/2012/01/terima-kasih-buat-duniakongsinet.html

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya huhu..dah ada yang request..admin tolong lah cari (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie wah..ada entry khas utk admin. mekasih2..tak sabar nak p singgah ni...huhu

aien hermionie said...[Reply to comment]

sama2 kasih.. hehehe

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie semoga enjoy ngn game ni yer (^_^)

d_LA said...[Reply to comment]

best gak ni lyn time rehat..hehe..ntlah, nk download gak..thanx^^

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@d_LA huhu..download lah (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..