Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 28 January 2012

Life Quest Full Crack

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak kongsi lagi game dengan korang. kali ini admin kongsikan game Life Quest Full Crack. setelah penat meng-google dan bertanyakan dengan pakcik mediafire baru lah admin jumpa...huhu. memang game ni "work"


Admin sendiri dan download dan cuba main. boleh tahan jugak lah. game ini atas permintaan ShafyqOnlyy. selamat bermain yer...huhu. juga kepada kawan2 lain yang berminat, elok download sekarang. nah link, admin kongsikan. nak install..sila ikut seperti yang admin buat



Arahan :

(1) download dan extract game seperti dibawah

(2) double klik "[gamehousevn.com]-LIFE_QUEST" untuk extract. untuk memudahkan admin cuma extract pada desktop dan buat satu folder baru. extract sehingga habis


(3) kemudian, pergi pada desktop dan buka folder baru yang kita buat tadi. cari perkataan seperti dibawah.bila dah jumpa, korang boleh klik untuk terus main game atau buat short-cut pada desktop

Korang boleh buat game ni kepada bentuk "portable". korang cuma perlu copy "folder baru" itu tadi dan paste dimana saja yang korang nak. paste dalam pendrive pun boleh. lepas ni korang boleh jer main kat mana2 pc...huhu. semoga korang dapat main yer. ikhlas admin kongsikan

Sumber : SINI

2 comments:

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

hamboi , siap mention nama SHAFYQONLYY sekali . malulah .
btw : GAME ni best

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy haha..baru femes. nak malu buat apa (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..