Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Sunday, 8 January 2012

Super Fast Reboot Dan Shutdown

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin kongsikan Super Fast Reboot Dan Shutdown. sofware ini berguna untuk percepatkan restart atau shutdown pc korang. yelah..kadang2 ada pc tu susah sangat nak shutdown. bukan main lama loading

Mengikut apa yang diberitahu, dengan menggunakan software ni shutdown atau restart pc sekitar 5-10 saat jer. apa yang menarik lagi, apa2 yang korang tak sempat close tu akan "close" secara automatik. bila korang buka balik pc, application tu takkan rosak.

Cara nak guna pun tak susah sangat, korang cuma perlu klik shortcut reboot or shutdown jer. kepada yang berminat, sila download sekarang. nah link admin kongsikan


12 comments:

Miss Nadya said...[Reply to comment]

nak-nak..macih admin kerana sudi kongsi..:)

p/s :: hehe..kat umah nad xde tikus tapi mesti kena jaga kucing..:)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya sama2..dunlod lah (^_^)

yeke..SG tu lah kne jaga. 6t kucing anggap SG tu sbg "tikus" lak...huhu

Miss Nadya said...[Reply to comment]

admin :: hehe...nanti dulu lah beli lain...kucing kt dapur..anak2 duduk dalam bilik je...kalau nk bagi sg main kat luar...kucing kene kurung dulu..ngee..bijak x?:)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya haha..kecian lah kucing camtu. "kebebasan" dia telah dirampas oleh SG (^_^)

Miss Nadya said...[Reply to comment]

hehe...siang kucing tu bebas lah..sebab sg ikut nad pergi kerja..:)

kucing pak cik comel kan..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya haha..macam pepatah "habis madu..sepah dibuang" jer. kesian kat kucing tu (^_^)

Miss Nadya said...[Reply to comment]

hehehe..:)

kucing mana pakai suar kan?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya haha..tol tu (^_^)

Miss Nadya said...[Reply to comment]

thanks admin..:)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya sama2 (^_^)

Raimi Syazwan ♌¹³ said...[Reply to comment]

Salam, tumpang lalu
Aku dah install, tapi bila aku try click untuk shutdown, nothing happen la pulak..

Muskil betul ni..

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Raimi Syazwan ♌¹³ plak..admin buat ok jer?. kamu guna win apa?.mungkin tak support pada win lain kot.pada win 7 ok jer..

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..