Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Monday, 2 January 2012

Folder Lock 7 With Serial

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin kongsikan Folder Lock 7 With Serial. kegunaan folder lock ini adalah untuk menjaga keselamatan folder, file atau apa saja "harta" korang daripada diceroboh oleh oleh lain.

Selain daripada lock files, korang juga boleh encrypt files, protect USB/CD, backup online dan make wallets. keselamatan folder lock ini agak tinggi kerana sebelum install korang dikehendaki untuk memasukkan master password. begitu juga untuk remove/uninstall software ini, korang juga dikehendaki untuk memasukkan master password.

Bila nak buka folder lock ini juga dikehendaki untuk memasukkan password. tanpa password, orang lain tidak akan dapat membuka folder lock ini. jadi, korang kena letak password yang mudah ingat dan jaga password korang betul2 supaya tidak berlaku masalah dikemudian hari.

Sedikit print screen semasa meng-install folder lock ini :

- masukkan master password korang, pastikan korang ingat dan jaga password ini betul2


- masukkan serial key & registration bila dah siap install. key ada dalam note pad "serial for folder lock"


- bila dah siap, hasilnya akan jadi camni


Berminat dengan software ni?. admin sendiri pun dah download dan cuba. serialnya memang menjadi. sesiapa yang berminat boleh download pada link dibawah. semoga berguna (^_^)


4 comments:

Aina said...[Reply to comment]

mcm menakutkan jer, tak kacau software lain yg ada lam lappy nnt ker, hurm ...

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Aina haha..menakutkan pe lak yer. software jer kot. tak ganggu pun..cme cam admin kata tu. password kne igt btol2..sbb bila nak uninstall pun kne tulis password tu

Aina said...[Reply to comment]

hehe, saya sebenarnya fobia sbb lappy baru-baru kena format lain, tiba2 jer saya buka laman web google yg "version gimik" tuh tak pasal-pasal lappy down terus, hilang semuanya ... nasib baik org kedai boleh backup data balik, rasa serik sbb kerana hal kecil boleh hancur semuanya ... huhu *_*

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Aina version gimik?. pe tu..helah google tu k?. yang ada snow, barrer roll dan macam2 tuh

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..