Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 28 January 2012

Happy Chef Full Version

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK
Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game dengan korang. kali ini admin kongsikan game Happy Chef Full Version. game ini juga atas permintaan pengunjung duniakongsi. agak susah untuk mencari game ini...huhu. admin sendiri dah download dan cuba main tadi

Sepanjang admin main, admin langsung tak jumpa perkataan "trial version" ataupun limit masa yang diberikan. korang pun cuba lah. kalau ada terjumpa perkataan "trial version" atau "limit masa" sila komen disini yer. kepada yang berminat, boleh lah download sekarang.

Nah link admin kongsikan..



Arahan :

download dan extract game seperti dibawah

install "happy chef" sehingga habis

cuba main game melalui "desktop short-cut"

enjoy (^_^)

6 comments:

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

yihuu , dah ada . thanks kongsi :) yang lagi dua kalau ada sila share ye :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy haha..amboi. suka yer. ngah cari ni..kalau dah ada admin kongsikan yer (^_^)

p/s : game kamu request susah sgt..sbb tu ambil masa nak cari :P

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

@Kongsi Apa2 Aje opps , SORRY . tapi nak buat macam mana . GAME tu yang nak sangat-II . semoga pencarian KONGSI berjaya :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy haha..takpe. admin just cuba yang terbaik. klu tak jumpa..maaf lah yer (^_^)

ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

@Kongsi Apa2 Aje alaa , kalau boleh cari sampai jumpa ye wahai DUNIAKONGSI.NET (:
#btw : tak tidur lagi ke ?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ShafyqOnlyy haha..dah jumpa pun sebenar yer..ngah dunlod ni..kena cuba dulu..dah ok baru kongsi

awal lagi ni..tak REMAJA lah tido awal...ekeke :P

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..