Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Friday, 13 January 2012

Keputusan Temu Duga

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini keputusan temu duga admin untuk jawatan Pembantu Penilaian telah keluar. kan hari tu admin dah cerita kat korang yang admin telah pergi ke Putrajaya untuk menghadiri temuduga ini. jawatan ini merupakan bidang yang admin belajar. yelah..admin ni tak belajar tinggi2 macam korang semua..setakat sijil jer...huhu.

Tapi..bila check jer keputusan rini. sedih jugak hati admin rasakan, yelah..admin harap sangat2 dapat jawatan ini. urm..dah takde rezeki admin kan, nak buat camne..admin cuma dapat calon simpanan jer. kata orang, setiap apa yang berlaku, ada hikmah disebalik yer..

Semua itu takdir dan hikmah dari allah. allah uji hambanya bersebab. kita sebagai manusia biasa kadang2 mungkin tak perasan. admin terima jer dengan redha..semoga lepas ni ada berita gembira untuk admin. kenapa admin kata camtu?.

Kata orang lagi, calon simpanan ni mempunyai kemungkinan yang besar untuk SPA tawarkan balik jawatan tersebut. harap rezeki tu ada untuk admin yer..amin. korang pun tolong doakan untuk admin jugak. sayang korang semua. kawan2 blogger ku sekalian (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih


6 comments:

Miss Nadya said...[Reply to comment]

sabar eh admin..Insyaallah ad lh rzeki nti..amin..

~pP_guSi~ said...[Reply to comment]

rezki rahsia Allah... insya'Allah setiap org pasti dapat...

wish u success in every step u take.... ^_^

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya mekasih coz support..insyaallah (^_^)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@~pP_guSi~ mekasih..moga kamu pun semuanya baik2 saja (^_^)

Miss Nadya said...[Reply to comment]

hehe..admin xnk juin ea??xpe..

fb dh cukup..

tapi fesbukis mcm blog sikit2 sebab boleh edit warna profile..:)

nad buat pink..:)

http://www.facebookis.com/index.php?do=/nornadiah/

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Miss Nadya haha..takpe lah..6t ada mse admin cuba buat lah

skrg ni ckp lah dulu ngn fesbuk ni (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..