Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Monday, 10 December 2012

Rescue Team 1 Full Portable (RE-POST)

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game menarik dengan korang. kali ini admin akan kongsikan game Rescue Team 1 Full Portable plak. kalau sebelum ini admin pernah kongsikan Rescue Team 2 Full Portable (RE-POST). mana-mana version permainan lebih kurang sama jer. iatu korang sebagai pasukan penyelamat akan membaiki rumah, bangunan, menyelamatkan nyawa disamping mengumpulkan makanan dan emas.

Tapi, setiap version mempunyai keistimewaan tersendiri. rescue team 1 juga dalam bentuk portable. korang tak perlu lagi susah-susah nak install dan buat crack. dah memang full version pun. berminat nak cuba?. nah link..admin kongsikan


Kenapa admin kata korang tak perlu install?. korang download dan extract fail tadi kepada bentuk folder sehingga habis. kemudian buka folder tadi dan klik pada perkataan "RescueTeam" untuk mula bermain. simple jer kan?. (^_^)


Semoga korang enjoy dengan game ini yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan korang boleh utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah.


0 comments:

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..