Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Thursday, 6 December 2012

Bad Piggies Portable

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game menarik dengan korang. kali ini admin akan kongsikan game Bad Piggies Portable plak. game ini adalah atas permintaan pengunjung duniakongsi. admin kongsi yang bentuk portable untuk memudahkan korang. korang tak perlu lagi susah2 nak install dan buat crack bagai tu. download, extract dan terus dapat main.

Admin sebenar yer masih kurang mood nak blogging ni. yelah..acc mediafire admin dah kena suspend. semua fail dalam tu tak dapat diselamatkan. semua yang pernah admin kongsikan untuk korang semua. sedih betul lah. kenapa lah mediafire buat camtu, niat admin ikhlas jer nak berkongsi dengan korang.

Jadi, buat sementara ni admin upload jer kat mana2 yang boleh. admin akan cuba cari balik fail2 yang telah dikongsi sebelum ini. kepada yang berminat, elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan..


Bila dah siap download, korang extract fail tadi kepada bentuk folder dan klik pada "BadPiggies" untuk mula bermain.


Semoga korang enjoy dengan game ini yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan korang boleh utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah. admin hargai sangat2 (^_^)


8 comments:

@ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

is it full ? If I update , it can be full of trial

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@@ShafyqOnlyy ini dah memang full version lah. admin dah buat patch. pernah ke admin kongsikan yang trial version?. walaupun yang portable, admin tetap cari yang dah full.

admin kongsikan dalam bentuk portable ini untuk memudahkan kawan2. itu jer (^_^)

@ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

but , where the download . only IKLAN .

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@@ShafyqOnlyy pelik betul lah..browser apa yang kamu guna ni. admin guna browser mozilla ok jer..kuar je 2 tab..

urm..nah link. admin permudahkan.

http://www.filedropper.com/badpiggiesportable

@ShafyqOnlyy said...[Reply to comment]

google chrome have problem is it ?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@@ShafyqOnlyy duniakongsi support keseluruhan untuk browser mozilla. browser lain akan ada masalah sikit.(^_^)

Razil Tahir said...[Reply to comment]

cam best jer.. tp try download later.. tenet amat lembab di rumah ini... hohohoho

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Razil Tahir dunload lah...memang best pun game ni (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..