Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Wednesday, 19 December 2012

Adobe Photoshop CS3 Portable

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Adobe Photoshop CS3 Portable. software ini adalah atas permintaan pengunjung duniakongsi. maafkan admin sebab lambat kongsikan. admin agak sibuk kebelakangan ini. banyak sangat kerja kat pejabat. tak sempat nak cari, cuba dan kongsikan (^_^).

Software ini merupakan software wajib bagi kaki edit mengedit gambar. macam-macam teknik dan kesan khas dapat dibuat. gambar biasa..boleh jadi luar biasa. untuk memudahkan lagi korang, admin kongsikan yang dalam bentuk portable. korang tak perlu lagi susah-susah nak install dan daftar. korang cuma perlu download, extract kepada bentuk folder dan terus dapat guna.

Mudah bukan?. berminat nak cuba atau memang tencari-cari software ini?. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan. maaf kalau banyak link di duniakongsi dah x boleh guna. mediafire dah suspend acc admin. sedih betul lah. tapi takpe..admin tengah perbetulkan balik link tu. cuma perlukan sedikit masa jer


Korang download, extract kepada bentuk folder sehingga habis. kemudian buka folder tadi dan  klik pada perkataan "Photoshop" untuk start guna.


Senang jer kan?. dari segi plug-in pun admin rasa dah "lengkap". macam-macam jenis plug-in pun dah ada. admin bukan yer tahu sangat edit-mengedit gambar ni..huhu. admin tahu kongsikan jer. semoga bermanfaat..


Semoga software ini dapat membantu korang yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan korang boleh utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah..

6 comments:

Nieyxzha Hassan said...[Reply to comment]

Illustrator ade tak? ^^

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Nieyxzha Hassan dah lama lah ada kat blog admin. admin dah perbetulkan link tu..download lah (^_^)

http://www.duniakongsi.net/2012/08/adobe-illustrator-cs3-portable-re-post.html

Double Finger said...[Reply to comment]

admin ade tak paint tool sai?...dah lama cari yg tu,nak lah jugak try painting2 nih sume.. :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Double Finger admin akan cuba carikan. bila dah ada nanti admin akan kongsikan. insyaallah (^_^)

mao sicca said...[Reply to comment]

much thanks =)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@mao sicca ur welcome (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..