Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Friday, 16 December 2011

Microsoft Office 2007 3 In 1 Portable

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK
- gambar Mr Google

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi dengan korang. kali ini admin kongsikan Microsoft Office 2007 3 In 1 Portable. terdiri daripada microsoft office word, power point dan excel. menarik bukan?. 3 dalam 1. juga didatangkan dalam bentuk "portable"

Portable ni amat memudahkan kerana korang tak perlu lagi susah2 untuk install dan register. dengan portable, korang hanya perlu download dan terus dapat guna. lagi memudahkan bila korang boleh bawa ke mana saja dengan "save" dalam pendrive.

Sesiapa yang berminat tu boleh lah download sekarang. apa2 feedback atau cadangan boleh utarakan disini yer. admin nak tahu juga ianya menjadi atau tidak. menurut sumber ianya menjadi. tapi admin nak dengan feedback dari korang jugak.

Password: imlsoft.blogspot.com



Sumber : imlsoft.blogspot.com

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


2 comments:

Touya K II said...[Reply to comment]

takleh guna pun

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Touya K II
urm..mungkin file dah rosak kot. terima kasih coz komen here

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..