Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Monday, 12 December 2011

Konsert Fenomena SEARCH

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK
SEARCH?, KONSERT FENOMENA?. wah..betul2 gempak kan. tunggu apa lagi. kepada peminat kumpulan search tu inilah masa yang korang tunggu2. apa lagi..pergi tempah tiket sekarang. nanti lambat tempah..tiket dah habis baru menyesal...huhu.

Tentang Search
Search ialah sebuah kugiran muzik yang dikenali sebagai salah sebuah pelopor muzik rock dalam bidang muzik arus perdana Malaysia semenjak dekad 1980-an. Semenjak dibentuk pada tahun 1981, kugiran ini telah menghasilkan lebih 20 album studio yang terjual laris, berpuluh-puluh lagu yang disambut hangat di corong radio, puluhan lagi konsert yang sering terjual habis tiketnya, sepanjang sejarah mencecah tiga dekad dalam industri muzik Malaysia, menjadikan mereka antara kugiran rock yang terunggul di Malaysia sepanjang tahun 1980-an dan 1990-an.

Tarikh konsert:
  • 19 November (5pm) – Penang, Stadium Batu Kawan.
  • 3 Disember (5pm)- Johor Bahru, Stadium Larkin.
  • 17 Disember (5pm)- Kuala Lumpur, Padang Astaka. (PJ)

Untuk keterangan lanjut korang boleh masuk SINI

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


0 comments:

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..