Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Saturday, 17 December 2011

Angry Bird Rio 1.1.0

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi game dengan korang plak. kali ini admin kongsikan game Angry Bird Rio 1.1.0. seperti yang korang semua tahu, game angry bird ini merupakan kegilaan orang ramai. termasuklah admin sendiri...haha.

Takde lah..admin baru jer cuba main game ni semalam. tapi version biasa jer..best jugak lah. main tembak b*bi..haha. tapi version ni len sikit kot yer. tembak sangkar burung jer..untuk selamatkan burung tersebut. kisahnya lebih kurang camni, burung2 tersebut dicuri dan dibawa ke sebuah tempat yang bernama RIO. jadi, tugas angry bird adalah untuk selamatkan burung2 tersebut.

Sesiapa yang berminat atau memang tengah mencari game ni elok download sekarang. game memang ok. admin dah dunlod dan main pun. dua2 version pun ok. cuma untuk tukar trial version kepada full version korang kena buat seperti dibawah :
  1. install angrybird installer
  2. run patch, klik patch and exit apabila "sucessfull"
  3. copy serial no pada readme/serial
  4. open game angrybird dan klik register, paste serial no dalam ruang yang disediakan
  5. register dan have fun (^_^)
Nah link admin kongsikan. saiz game pun kecik jer. cuma 45MB


4 comments:

Cik Puan Muda Umi said...[Reply to comment]

45MB?semput berukband saya..hehe

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Cik Puan Muda Umi haha..file kck jer tuh. skjp jer dunlod. have fun (^_^)

Aina said...[Reply to comment]

dah buat apa yg ditunjuk tp bila klik game angry bird kat destop x boleh bukak pulak ... silap step ker? *_*

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Aina silap step lah tu kot yer. takpe..6t admin buat tutorial utk game ni lak...huhu

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..