Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Sunday, 11 December 2011

Adobe Photoshop CS6 Portable Edition

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak kongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin kongsikan Adobe Photoshop CS6 Portable Edition. kalau sebelum ini admin kongsikan version CS5 kali ini version agak baru iaitu CS6. kali ini juga didatangkan dalam bentuk portable.


Seperti yang korang semua tahu, portable ini amat memudahkan kerana korang hanya perlu download dan terus dapat guna. kenapa mudah?. korang tak perlu lagi tunggu lama2 nak install. kepada sesiapa yang berminat boleh lah download sekarang.


Apa2 feedback dan komen sila utara kan disini yer. admin pun nak tahu juga ianya "work" atau tidak. selamat mendownload. nah link..admin kongsikan




Nota : klik pada perkataan "slow download" untuk download secara percuma dan tunggu sehingga masa habis. masukkan captcha dan submit

4 comments:

Mizz Yana said...[Reply to comment]

thnks 4 sharing... be4 this gne cs3 je... org da update tp kite dok takt tu je...ehehe... nway ade x adobe illustrator.. :D

demand lak aih..:P

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Mizz Yana huhu..admin pun just kongsi link jer. jujur gtau..admin pun tak pandai gne CS ni. nak k?. 6t admin cuba cari yer..kalau ada admin kongsi lah (^_^)

Mizz Yana said...[Reply to comment]

ok thnks admin...susah la nk carik adobe illustrator yg portable..nk download full version sume trial je...huhuhu... klw ade bgtaw ye...TQ :D

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Mizz Yana ok..6t admin cuba cari yer. kalau ada admin kongsikan (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..