Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Wednesday, 16 November 2011

TEKA! SIAPAKAH ARTIS-ARTIS KOREA INI?

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Anyeonghaseyo..

Entry kali ni bakal menguji sejauh manakah anda mengenali artis-artis korea ini.
Jangan risau,artis2 ni semuanya terdiri daripada pelakon yang memang terkenal.So,no hal la kalo anda ni memang peminat korea.

Caranya mudah je.

1.Anda kena bagi tahu saya,siapakah nama artis korea ini.
2.Menerusi drama apakah yang menyebabkan anda mengenali mereka ni?

Mudah,bukan??

So,apalagi jom mulakan...
SELAMAT BERFIKIR...^.^

Eh jap!jap!

Entry kali ni,saya x letak muka LEE MIN HO atau HYUN BIN.Sebab,for surela korang coleh xam,ye x??


1.



2.



3.




4.



5.



6.


Yuhuuu...
Dah fikir dah ke??
Kalau sudah,
tinggalkan jawapan anda di ruangan komen ini.

Kalau anda mampu menjawab semuanya dengan tepat,anda memang peminat korea yang sebenar-benarnya.
Oh ya,nak tahu sama anda ni fanatik atau just minat korea je?Klik sini.

Sumber  adalah dari cik google.

Dikongsi Oleh : mun


Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih (^_^)


2 comments:

sha my heart said...[Reply to comment]

1 dan 3 je kenal tapi tak tau nama. gambar lelaki tu mesti ada hyun bin. haha~ nampak sangat tak kenal pelakon korea.

Good luck pada orang lain yang menjawab

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

haha..admin lagi lah tak kenal. just promote entry donater jer. nak lbey hot p lah blog beliau. link ada kat bwh tu...huhu

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..