Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Wednesday, 9 January 2013

Zuma's Revenge Portable

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game menarik dengan korang. kali ini admin akan kongsikan game Zuma's Revenge Portable plak. siapa pernah main game ini?. game ini memang best. admin sendiri pun dah cuba main. banyak level dah dapat menang..huhu. game ini memerlukan korang untuk 'menembak" guli kearah warna yang sama. sekurang-kurang yer 3 guli diperlukan baru dikira markah.

Tapi..korang kena tembak cepat dan tepat. guli itu sentiasa bergerak. semakin lama semakin hampir dengan "penamat". jika dah sampai pada "penamat", bermakna korang telah kalah. berminat nak cuba?. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan


Oleh kerana game ini dalam bentuk portable, korang tak perlu lagi susah-susah nak install dan buat crack atau patch bagai tu. korang hanya perlu download, extract kepada bentuk folder dan terus dapat main. untuk mula bermain korang hanya perlu klik pada perkataan "ZumasRevenge" dalam folder yang telah di extract tadi.


Game ini memang cukup seronok. dapat kurangkan tekanan anda tu. nak buat koleksi pun boleh. semoga korang enjoy dengan game ini yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah (^_^)

2 comments:

naufal syarifuddin said...[Reply to comment]

mantap nh game nya ane suka maen nh postingan yg menarik kunjungan balik serta follback yaw udeh ane follow tuh www.naufalthedarkness.blogspot.com

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@naufal syarifuddin semoga enjoy dengan game ini..

boleh aja..ana akan singgah balik (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..