Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Wednesday, 16 January 2013

Bengal Portable

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game menarik dengan korang. kali ini admin akan kongsikan game Bengal Portable plak. kenapa nama game ini bengal?. admin pun tak tahu..mungkin "tema" game ini adalah india. cara main?. lebih kurang sama dengan game zuma jugak..huhu. cuma game ini harimau yang baling guli tu. bukan katak..

Berminat nak cuba main?. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan. dalam bentuk portable jer. tak perlu lagi susah-susah nak install bagai tu. download, extract dan terus dapat main


Korang download dan extract kepada bentuk folder sehingga habis. kemudian buka folder tadi dan klik pada perkataan "Bengal" untuk mula main. mudah bukan.. (^_^)


Semoga korang enjoy dengan game ini yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan korang boleh utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah



4 comments:

aien hermionie said...[Reply to comment]

salam.. admin.. nak mintak sim 3 boleh? hehe.. besar tak file die ek?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie xtahu lagi. esok admin cuba carikan yer. bila dah ada nanti admin akan kongsikan (^_^)

aien hermionie said...[Reply to comment]

okew admin.. thanks..:)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@aien hermionie susah sikit nak cari game tu..admin pun baru balik bercuti. baru ada masa nak on9. bila dah ada nanti..admin kongsikan yer (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..