Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 1 January 2013

PaintTool SAI English Pack Portable

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK



Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan PaintTool SAI English Pack Portable plak. software ini adalah atas permintaan pengunjung duniakongsi. apa-apa permintaan dari korang semua admin akan cuba cari dan kongsikan. kegunaan software ini adalah untuk edit-mengedit gambar, buat doodle dan lain-lain. admin nak cerita dengan lebih lanjut pun tak berapa tahu sebab tak pernah guna (^_^)

Admin kongsikan yang dalam bentuk portable untuk memudahkan. korang tak perlu lagi susah-susah nak install bagai tu. berminat nak cuba?. memang tercari-cari softwnare seperti ini?. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan


Korang download, extract kepada bentuk folder sehingga habis. kemudian buka folder yang telah di extract tadi dan klik pada perkataan "start-sai" untuk start guna


Semoga software ini bermanfaat untuk korang yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan ataupun permintaan korang boleh utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah. admin hargai sangat-sangat..terima kasih.

6 comments:

Cik Fie said...[Reply to comment]

nk download la lepas ni :)

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Cik Fie download lah..semoga bermanfaat (^_^)

Ainaa Syafiqah said...[Reply to comment]

aien ambik tau admin... lame betol x jalan2 kat blog nie.. huhu

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Ainaa Syafiqah amik lah..semoga bermanfaat..

blog biasa2 jer..siapa lah nak singgah selalu..huhu (^_^)

Double Finger said...[Reply to comment]

trima kasih admin sbb carikan sftware nih.. :D

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Double Finger sama2..semoga bermanfaat (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..