Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 3 April 2012

Teracopy Pro With Serial

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi software berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan software Teracopy Pro With Serial. kegunaan software ini adalah untuk mempercepatkan proses copy atau move fail korang. admin sendiri dah cuba, memang software ini cukup berguna untuk copy atau move fail2 yang bersaiz besar dengan bertambah cepat.

Anda memang tercari2 software ini?, atau nak cuba?. elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan

Serial no :
LVUWAwRAAAQgJMmiehmdX7yjHnKa9s72AhAV2GtLjiomYWkHwg T1FA2dBKVjNZvM
g8k6osRrc29X4sBPgXn1xj34Si9Aws8VsrJKjQ1k/GvdHRwvPl zh5AA4T8Se7fib
fMjU7ejSToB/LkSoNy0DIsRQZTafx6mQ+pQxdygikYwuddhBHF Z+m3r1LxYJkv6f
Llm6CRvkZdTUSYyzFEGidf0+3W2NtGAax8znrShhHT6wH99km1 2RltylA8Bu2njh
WNbTxJXB90uXMrU91ethvc67iL0+/1DlADeuUj/IdXpZZbWdJO Hw8FB3Qa09nNZv
1fBFdoO57J7BtoG/6hZU0VdPQmlV3tGXbLQ5fSuK7ZO0sLhrOT oI+2GvH3f6nMY3
oo3Ait2KVjH6O1rjOh1rHAAAAAA=

Cara Install :
(1) download installer dan mula install sehingga habis

(2) bila dah siap, buka short-cut pada desktop dan klik pada "get pro" atau "menu" untuk masukkan serial no. memang agak panjang serial no itu. tapi admin dah cuba..memang menjadi. hasilnya akan seperti dibawah

Cara Guna :
(1) right click pada fail yang hendak copy. kemudian klik pada "teracopy". lepastu korang boleh pilih samada hendak "copy tu" atau "move to" dan "browse" untuk pilih lokasi copy atau move tadi


Semoga software ini berguna untuk korang yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. jika ada sebarang komen, cadangan  mahupun permintaan boleh utarakan disini. terima kasih sebab pilih duniakongsi.net (^_^)

2 comments:

For The Rest Of My Life said...[Reply to comment]

admin bleh tak tlg cri format untuk buku/ artikel/jurnal sbb mmg kalu yg basic punya ada dlm lappy tp kalu ada yg lebih mudah, rsanya semua tugasan bleh diselesaikan dgn scepat mungkin, ;))

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@For The Rest Of My Life admin kurang mengerti permintaan kamu. format apa sebenar yer untuk buku/artikel/jurnal tu?. software ini ke?. ke software apa?. tolong jelaskan lagi yer.. (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..