Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Friday, 13 April 2012

Mozilla Firefox 11.0 Portable

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi dengan korang. kalau sebelum ini admin telah kongsikan Google Chrome Portable v17.0.963.56, kali ini admin akan kongsikan Mozilla Firefox 11.0 Portable plak.admin dah cuba, memang ianya menjadi. portable amat memudahkan kerana tidak memerlukan lagi "installation"

Kepada yang berminat, elok korang download sekarang. nah link..admin kongsikan. admin akan ajarkan cara nak install. korang perlu ikut jer step2 dibawah


Cara Install :
(1) download dan mula install

(2) untuk memudahkan korang boleh extract files di desktop seperti contoh yang admin buat. klik "browse" dan buat satu folder baru atas nama "Mozilla Firefox Portable". kemudian klik "install"

(3) bila dah siap install, buka folder yang korang install@extract tadi dan klik pada "application" untuk mula guna. semoga korang enjoy dengan "Mozilla Firefox 11.0 Portable"


Ikhlas admin kongsikan untuk semua. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah. admin hargai sangat2 (^_^)

0 comments:

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..