Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 10 April 2012

Buat Duit Dengan BLIN.GD

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi dengan korang. kalau sebelum ini admin kongsi software, tutorial, movie, game dan macam2 lagi, hari ini admin nak kongsikan "benda" yang lain sikit. tahukah korang?. selain daripada churp2, says.my, nuffnang..BLIN.GD juga boleh jana pendapatan sampingan. mungkin dah ramai yang tahu. tapi takpe lah..niat admin ikhlas, ingin kongsikan kepada sesiapa yang belum tahu jer.

Admin dah agak lama sebenar yer join BLIN.GD ni. cuma tak berapa nak aktif jer. sejak dua menjak ni jer rasa nak aktif balik..huhu.yelah..admin ni bukan ada masa sangat nak promote2 link "IKLAN". ping blog kat group pun jarang2 jer. lagipun line tenet tak berapa nak laju sangat (^_^)


Setakat hari ini, banyak tu jelah yang admin ada.takde lah banyak sangat pun. berminat nak cuba?. korang ikut step2 yang admin ajarkan ini

(1) korang perlu daftar dulu di BLIN.GD

(2) korang boleh pilih nak daftar@sign in melalui twitter mahupun facebook

(3) bila dah siap sign in, korang boleh mula share "iklan" ini dengan klik pada tajuk atau perkataan "share"
- admin lebih sukakan BLIN.GD ini sebab "per uniqe visit" dia lebih tinggi berbanding pengiklan lain. 0.30 untuk satu klik. banyak kot (^_^)

(4) terdapat 3 cara korang boleh share "iklan" ini. antaranya melalui twitter, facebook dan tempat lain. tempat lain tu maksudnya korang boleh share melalui blog korang dan banyak tempat lagi lah

(5) tapi ada jugak peraturan "share" BLIN.GD ini. sila baca SINI


Semoga apa yang admin kongsikan ini bermanfaat untuk korang yer. ikhlas admin kongsikan untuk semua. jika ada sebarang komen, cadangan dan permintaan sila utarakan disini. admin akan tolong semampu mungkin. terima kasih sebab singgah sini (^_^)

Suka dengan apa yang admin kongsikan?. sila klik pada button dibawah sebagai tanda sumbangan ikhlas anda untuk duniakongsi.net. hanya sedikit iklan untuk menampung duniakongsi. sumbangan "klik" dari anda sangat admin hargai dengan ucapan terima kasih


4 comments:

AculNetwork said...[Reply to comment]

adei x minat tul nak wat duit cara suh org klik2 nie

jom baca artikel terbaru di blog acul lak.

http://www.notahati.com/10-keajaiban-di-dalam-hubungan-percintaan/

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@AculNetwork sekurang2 yer suruh orang klik secara ikhlas. bukan cara menipu seperti auto iklan atau iframe tu (^_^)

abdul maLek said...[Reply to comment]

saya dah join http://sapankertasa4.blogspot.com

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@abdul maLek mekasih sebab singgah (^_^)

tapi jangan lah spam sini yer. admin akan singgah balik. admin amalkan prinsip "win2 situation" lah

jangan risau (^_^)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..