Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Monday, 23 April 2012

Koleksi Free Web Hosting

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK

Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi maklumat berguna dengan korang. kali ini admin akan kongsikan Koleksi Free Web Hosting. selain daripada pengguna blogspot, web hosting menjadi keutamaan bagi mereka yang menggunakan "rangkaian sosial" yang lain. sebagai contoh : pengguna wordpress memerlukan webhosting sebagai "host". siap ada yang sanggup beli "hosting" lagi. tapi kalau ingin mencuba tak salah guna yang free pun. lagipun, buat apa susah2 nak beli. yang free pun ada yang "unlimited". admin nak cerita panjang-panjang pun tak berapa tahu sangat sebab masih baru dalam "bidang" ini (^_^)


Seperti yang korang tengok pada gambar diatas. free web hosting telah dibuat dalam bentuk "senarai". korang boleh buat perbandingan dengan lebih mudah. mana satu yang korang suka. yang lebih menarik lagi, siap ada yang "unlimited disk space". admin dah cuba satu webhosting yang "unlimited disk space" semalam. setakat hari ini, "hosting" tersebut masih tiada apa2 masalah. admin cuba yang INI.

Kalau korang nak cuba yang lain2 pun ada. korang pilih lah yang mana2 korang suka. bagi admin "koleksi" ini memang bagus. sangat memudahkan dalam membuat pilihan "hosting" yang terbaik. nah link..admin kongsikan



Semoga apa yang admin kongsikan bermanfaat untuk korang semua. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah (^_^)

3 comments:

Emiey said...[Reply to comment]

domain hosting yang free ker yg ko guno bro?

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@Emiey untuk duniakongsi admin tak guna hosting pun. cuma untuk website yang masih dalam "pembinaan" admin cuba guna hosting free. setakat hari ini alhamdulillah..masih ok (^_^)

afifah azizan said...[Reply to comment]

salam . macam mana nak buat ea ? bole tak ajarkan step by step daftar kat 3owl.com tu ? kalo boleh sebelum hari sabtu . urgent . sorry :)

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..