Iklan Nuffnang

..................................................................................................

..................................................................................................

Tuesday, 27 November 2012

Bejeweled 2 Deluxe 1.0 Full Crack

SEMOGA APA YANG ADMIN KONGSIKAN BERMANFAAT UNTUK KORANG SEMUA. JIKA ADA KELUAR IKLAN SEMASA MENDOWNLOAD..HARAP KORANG BIAR LOADING SEHINGGA HABIS. BAGI LAH SEDIKIT PENGHARGAAN UNTUK DUNIAKONGSI. TERIMA KASIH JIKA MEMAHAMI (^_^) p/s : SILA LAPORKAN DI RUANGAN KOMEN JIKA TERDAPAT LINK YANG ROSAK


Salam semua. hari ini admin nak berkongsi lagi game menarik degan korang. kali ini admin akan kongsikan game Bejeweled 2 Deluxe 1.0 Full Crack plak. game ini adalah atas permintaan pengunjung duniakongsi. permainan game ini memerlukan korang menyusun "barang kemas" mengikut warna dan jenis. sekurang-kurang yer adalah tiga biji. korang akan mendapat markah untuk setiap kali susunan.

Admin nak cerita banyak pun tak pasti jugak sebab sempat main sekejap jer tadi..huhu. tapi..yang pasti, game ini relaks jer. dapat kurangkan tekanan kerja korang tu. kepada yang berminat atau memang tengah tercari-cari game ini, elok korang download sekarang.

Admin kongsikan link download dibawah bersama-sama dengan tutorial nak jadikan full version. mudah dan cepat. semoga korang suka game ini yer (^_^)


Cara Install :
(1) download dan extract kepada bentuk folder sehingga habis. kemudian buka folder  tadi dan klik pada perkataan "Bejeweled2Setup" untuk mula install

(2) bila dan siap install. copy "WinBej2" dan cari lokasi folder game yang korang install tadi. kebiasaan yer ada dalam local disk(c) > program files > popcap games... . bila dah jumpa, copy and replace "WinBej2" seperti gambar dibawah

(3) buka short cut game "Bejeweled 2 Deluxe" pada desktop dan mula main. no more trial version. semoga korang enjoy dengan game ini yer. ikhlas admin kongsikan. jika ada sebarang komen, cadangan mahupun permintaan sila utarakan disini. terima kasih sebab sudi singgah (^_^)


4 comments:

ctzahahab said...[Reply to comment]

t/kasih admin dunia kongsi :),dh download

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@ctzahahab sama2..jap lagi admin kongsikan game aqua words plak. dh jumpa sbnr yer. nak tgk bola dulu skjp...huhu (^_^)

saidah said said...[Reply to comment]

x boleh d donlod...setiap kali mahu d donlod ia pergi ke iklan...: (

Kongsi Apa2 Aje said...[Reply to comment]

@saidah said sila guna browser mozilla untuk paparan terbaik. browser lain kurang support..admin buat ok jer..

link dah kena delete..esok admin akan perbetulkan balik

Iklan Nuffnang

Share This With Your Friends

 
NAK YANG LEBIH HEBAT?. TENGOK NI..